מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירושלים רחוב נבאיםנטלי12/10/2011
שלום אני עושה סטאג בבית חולים כל שהוא אתמול כשהייתי מסתובבת בין המעבדות מנהל של מעבדת ביוכמיה בקש ממני להוביל בדיקה למעבדה שנייה ואז החזקתי את הבקבוק בטופס הבדיקה כלומר לא נגעתי בבקבוק בלי כפפות ואז שאלתי מה הבדיקה הזו אמרו לי זו בדיקת HIV ואז אני מרוב הפחד הלכתי לשרותים לשטוף את היידים שלי בספון ומיים חמים למשך כמה דקות האם יש סיכוי שאדבק באיידס במהלך שטיפת הידיים אם היה לי בצע די קטן באצבע שנייה שלוא נגעה בטופס הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירושלים רחוב נבאים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/10/2011אני לא יודעת באיזה מקצוע את עושה סטאז, אבל כעוסקת במקצוע רפואי אני מאוכזבת מרמת הידע שלך בנושא הדבקה ב HIV .... לא ! נדבקים מאחיזת חפץ המכיל נוזלי גוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)