מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל שנכנס לתוך האףיעל18/10/2011
לד"ר שלום,
במידה ונגעתי בהפרשה/נוזל גוף (אינני יודעת את המקור),
נלחצתי משום שהיה לי פצעון ביד שדימם מעט בצהריים (קרה בערב)
ניסיתי להריח את זה ובטעות נגעתי בכניסה לנחירי האף.....
כשהבנתי שזה נגע באף רציתי לנקות את זה, אז שטפתי עם מים וממש מעט סבון כך שאולי אין צורך להתיחס לפרט הזה,
מה שמטריד אותי זה כששטפתי את האף עם מים הם ממש חדרו לתוכו פנימה, כי רציתי לנקות את האף מבפנים,
ממש שאפתי את המים ברמה שכביכול הרגשתי מעט רטיבות בבליעה, ממש מעט אבל בהחלט המים חדרו עמוק,
כמו ששואפים פנימה נזלת (סליחה) ואפשר להרגיש אותה בגרון.
מים יכולים כביכול "להוליך" את הנגיף או שאני חוששת לשווא?
לפי מה שקראתי הנגיף מתחמצן במגע עם מים, האם זה נכון, או שזה לא מיידי?
ואיך אדע עם כמות המים שהיתה באף מספיקה?
בקיצור - לחוצה מאוד!
גם לגבי הפצע ביד, גם לגבי הנגיעה באף, וגם לגבי המים שנגעו בנוזל וחדרו פנימה.....
ממש ממש תודה,
חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק כדי שאהיה בטוחה,
יעל18/10/2011אני רוצה לשאול גם אם במקרה נכנס הנוזל לאף בלי קשר למים....
מדובר בנוזל שנגעתי בו, כך שהנוזל עבר לאצבע והיא נגעה בפתח הנחיר, בכניסה, את האצבע לא דחפתי ממש פנימה, אבל אולי זה נגע בחלק הפנימי של האף בכניסה.
אני חוששת ששאפתי את זה פנימה עם או בלי מים.....
שוב
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל שנכנס לתוך האף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011אין סיבה לדאגה
כל המצבים שתארת לא מדביקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)