מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקות מהתחככות?אסף20/10/2011
האם אפשר להידבק באיידס מהתחככות אבירי המין?
הייתי עם מישהי שלקחה את איבר המין שלי ואוננה איתו.
לא חדרתי לתוכה, אלה היא פשוט אוננה איתו ללא חדירה
האם מהעברת מיצי כוס על האיבר שלי אפשר להידבר באיידס? האם זה מסוכן כמו לשכב ללא קונדום?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם אשמח לשמוע תשובה לגבי זה!
1403/12/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות מהתחככות? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/12/2011חדירה של נוזלי אברי המין אל תוך איבר המין הגברי יכולה לגרום להדבקה
אם היתה חדירה כזו - צריך להתייחס אליה כאילו קיימת יחסי מין בלי קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מרגלית בבקשה דחוף
ירון13/08/2014מה קורה במצב שאני מחדיר כמעט את כל היד לזונה ממוצה אפריקאי (שחורה) בוודאות נשאית במחזור כבד ולאחר מיכן בטעות כמוט לא קטנה בינונית בדם של מחזור כולל הפרשות ונוגע באותה שניה בקצה הפין שלי באותה השניה האם זה מצב שיכול להיות מדבק ואם זה טיפה לא גדולה אך גם לא קטנה ובאותה שניה מטפטפת כמות של דם במחזור ונופלת לי על קצה הפין כולל אזור שהופצה בבקשה השמח לתשובה מהירה ככל האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה כמה שיותר מהר
ירון13/08/2014שוב אני יחזור על שאלתי כמות לא גדולה אך גם לא קטנה של אפשרות מהפות כוללות דם של מחזור כבד שנגעו באוטו הרגע טיפטפו באותו רגע לקצה הפין שלי כולל אזור השופכה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי פה
ירון14/08/2014זו הפעם הראשונה שלי בפורום ולא עונים לי מה הסיבה מה קורה אם הפורום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מרגלית בבקשה דחוף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014לא לא ניתן להדבק כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)