שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יאיר
    30/10/2011

שלום ד"ר,

הייתי היום בטיפול אצל שיננינת. במהלך הטיפול נתבקשתי לשטוף את הפה מאחר והיה לי דימום בחניכיים. שמתי לב שבכוס החד פעמית איתה שטפתי את הפה היו טיפות מים עוד בטרם השתמשתי בה אני אולם לא היו בה סימני דם. החשש שלי הוא שמא הכוס לא הוחלפה ביני לבין המטופל הקודם. (אני יודע בודאות שעברו לפחות 10 דק' ביני לבין המטופל הקודם) האם המקרה מעלה חשד להדבקה באיידס? האם יש צורך בטיפול מונע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רק

יאיר
    31/10/2011

הקפצתי את השאלה בכדי שלא תישכח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/10/2011

גם אם שתית מכוס של נשא HIV, מה שבטוח לא קרה, אין מצב שנדבקת
    לא נדבקים משתיה בכוס ששתה ממנה נשא !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

יאיר
    31/10/2011

אני חושש שלא הבנת את תיאור המקרה. ברור שבמצב רגיל אין סכנה בשתייה מכוס של נשא. במקרה שלי מדובר בטיפול שיניים במהלכו היה לי דימום מסיבי מהפה והחשש שלי הוא שמא המטופל שהיה לפני היה נשא וגם הוא דימם במהלך הטיפול ואז השתמשתי אני באותה הכוס. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו