עובד במשמרת - שני מקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובד במשמרת - שני מקרים
    gmail DD
    31/10/2011

אני עובד במשמרות עם טלפונים והיה מישהו עם בקע בשפתיים עם דם ועוד פצע מתחת לפה שהיה עוד טרי והוא דיבר בטלפון והשפורפרת כניראה נגעה בדם ואז אני השתמשתי מיד אחרי בטלפון וזה נגע לי בפה והרגשתי את הרטיבות . לא יוד אם זה היה דם או רוק כי החדר היה מוחשך.. מה שאני יודע זה שזה נכנס לפנים הפה קצת .. בנוסף הוא נגע עם היד בפצע ובבקע שפתיים ואז נגע בטלפון ואז אנ ינגעתי בטלפון בגלל השימוש ואז גירדתי עם האצבע בפנים במס' איברים עם ריריות - אפשר להדבק ??

מישהו בטעות עבר עם היד שלו על הפה שלי והיה לו שם פצע עמוק עם שריטות עמוקות לא מדמם ממש אבל גם די טרי פצע חדש ובטעות העט שהחזיק נכנס לי לפה אחרי שהיה ביד שלו ונגע לו בפצע

נשיקה על חצ'קון עם קצת דם יכולה להדביק ??

יש לי בעיה אני כל הזמן מתמלא חששות שאני בקרב אנשים הרבה זמן.. מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובד במשמרת - שני מקרים

הוספת תגובה

• בבקשה מישהו יכול לענות לי על השאלה

GMAIL GG
    01/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובד במשמרת - שני מקרים - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/11/2011

נראה לי שאת בחרדות מיותרות ומוגזמות
    באף אחד מהמקרים שתיארת לא נדבקים !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו