מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידס ותקופת חלוןר01/11/2011
הי,
לצערי לא מצאתי תשובה באף פורום לשאלה הבאה - מה תקופת החלון של הבדיקה שמבוצעת ע"י הועד למלחמה באיידס ("HIV Ag/Ab Combo Assay")?
ועכשיו לסיפור שלי -
לפני כמה זמן נקרע לי קונדום במהלך קיום יחסי מין (החדירה הופסקה עם קריעת הקונדום).
כארבעה ימים לאחר מכן היה לי חום גבוה (מאוד), חוסר שינה (כנראה מהזעות) ועוד..
לאחר 16 ימים מהאירוע ביצעתי את הבדיקה הנ"ל בפעם הראשונה - חזר שלילי.
לאחר 51 ימים שוב הלכתי לבצע את הבדיקה המצוינת למעלה - ושוב חזר שלילי.
האם התוצאות הללו אמינות מספיק בשביל להמשיך לחיות בשקט?
האם הבדיקה הזו מאפשרת תשובה ודאית לאחר 50 יום ?
בכל מקום מדברים על ה-elisa , אבל לא מצאתי מקום שעושה אותו, והוא נחשב לאמין רק לאחר שלושה חודשים (90 יום) לפי מה שהבנתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס ותקופת חלון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2011ראשית - אתה יכול לישון בשקט
הבדיקה שעושים בועד היא בדיקת הקומבו הנעשית כיום בכל המעבדות בארץ ובודקת נוגדנים ואנטיגן
אחרי 50 יום הבדיקה אמינה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)