טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שאלתי היא כזו: הן לגבי מין אנאלי והן לגבי מין אוראלי - האם בטוח יותר שבקיום יחסי מין בין נשא HIV למי שאינו נשא HIV ישתמש החודר (בין אם זה הנשא ובין אם לא) באחד מסוגי הקונדומים הקיימים בשוק לגביהם נאמר שהם עבים יותר מהרגיל וכוללים חומר סיכה/יותר חומר סיכה (דוגמאות לכאלה בשוק כוללות קונדומים של חברות שמכנות את הסוג הספציפי הנ"ל "double safe" או "extra safe")? אם התשובה היא לא - האם פחות בטוח להשתמש בהם? או שמידת הבטיחות היא זהה?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד