מותרד מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותרד מאוד
    אנונימי
    12/11/2011

לפני כחודש היתי נוכח במקרה אלימות בין שני גברים.
    אחד מהגברים נפצע קשה באירוע , היה לו שטפ דם חזק מתוך העורק בצוור. הדם פשוט השפריץ באותו רגע ניסיתי לעזור לו ולחסום את ההתפרצות של דם , לא מצאתי שום אמצעי חוץ מחולצתו, כאשר לקחתי את החולצה היא היתה ספוגה בדם ושתי הידיים שלי היו בדם מהחולצה תוך דקה הגיע החופש ועזבתי את הזירה. אני לא זוכר אם היו לי פצעים ביידים ואם הדם שלו הגיע לאחת העינים שלי. שטפתי את הידיים עם סבון לאחר כרבע שעה כי לא מצאתי שום מקום קרוב לשטוף.

אני מותרד מאוד מהמקרה, אני נשוי + ילדה ואשתי בהריון. וקיימנו יחסי מין לאחר המקרה. אני חשבתי שאתגבר ולא יחשוב על זה יותר אך הענין מאוד מפריע לי בחיי יום יום .

האם כדאי להיבדק ?אם כן האם כדאי לקיים יחסים מוגנים עד שאקבל תוצאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותרד מאוד

הוספת תגובה

• האם אפשר להידבק

אנונימי
    12/11/2011

האם אפשר להידבק מדגירה של סיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מותרד מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    12/11/2011

מכיון שהיה הרבה דם בארוע ויתכן שנחשפת לדם גם בריריות (פה, עיניים) - וכבר עבר חודש - גש להיבדק, הבדיקה אמינה אחרי חודש בסבירות גבוהה מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו