מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת HIVיאיר05/12/2011
שלום ד"ר אני רוצה לספר לך את כול הסיפור של מהתחלה :
פני שבעה חודשים אחרי המגע החשוד נכנסתי ללחץ נוראי, חבר שלי עובד במעבדה באחת מבתי החולים " שלא עושים את הבדיקה באופן פורמלי " **הם עושים את הבדיקה הדחופה** מרוב ששאלתי אותו שאלות בנושא הזה הוא חשד שיש לי בעיה שקשורה לבדיקת איידס, הציע לי שהוא יעשה את הבדיקה על מנת שאוכל לצאת מהלחץ לקח ממני דם ועשה את הבדיקה, הזמן של הבדיקה היה 50 דקות , ובטופס הממוחשב כתוב כך בדיוק .
ANTI HIV : 0.2 הוא אמר לי שהבדיקה אומרת שאין לי HIV ושאני בריא השאלה שלי ולאור הידע שיש לך האם זה אומר שהבדיקה היא לשני סוגי ה HIV ושאני בריא לחלוטין, או שהחבר של לא עשה את הבדיקה המתאימה ועשה רק בדיקה לסוג אחד .........אני ממש לא מבין ומתבייש לשאול את החבר שלי מכיוון שנמאס לו מהשאלות .......זה ממש קריטי בשבילי מכיוון שאני כול הלילה לא מצליח לישון מרוב המחשבות הרעות ......אני מבין שהיתי צריך ללכת ישר למרפאות המתמחות במחלות מין ולעשות את הבדיקה אבל אין לי את האומץ ללכת לאותם מרפאות .
סליחה אבל נא לקחת את דברי ברצינות ולהחזיר לי תשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/12/2011לא יודעת באיזו מערכת בוצעה הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
יאיר06/12/2011מה זאת אומר לא יודעת באיזה מערכת בוצעה הבדיקה, האם יש הבדל בין המערכות, מה שכן הוא אמר לי שהאנשים נחשבים לחיובי במידה והתשובה מעל 1.2, ונחשבים בטווח אי הוודאות במידה והתשובה יותר מ 0.8 ומתחת ל 1.2, אני ממש לא יודע מה אומרת הבדיקות אבל התשובה הממוחשבת הייתה
ANTI HIV: 0.2 האם זה אומר שלא עשה בדיקה לשני הסוגים ???
נא לכחת את העניין ברצינות מכיוון שאני נמצא באי וודאות מוחלטת וכול הזמן חושב על זה ???
מה שמדאיג אותי זה כאב הגרון שנמשך כול התקופה, שבעה חודשים של כאב גרון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/12/2011ביצעת בדיקה מהירה, זו לא הבדיקה שעושים באופן שיגרתי במעבדות המורשות ולכן לא יודעת על איזו בדיקה מדובר. יש בארץ 3 קיטים לבדיקות מהירות....
מציעה שתיבדק כמו שצריך במעבדה רשמית ובבדיקת קומבו כמו כולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
יאיר06/12/2011אך את יודעת שהבדיקה היא הבדיקה המהירה, הם אמרו לי משהוא אחר, מה התשובה של בדיקת האלייזה ??
מה צריך להיות כתוב, בטלפון אמרת אין מספרים בבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)