שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    11/12/2011

יש לי שאלה שאולי נשמעת קצת מוזרה מבקש לקבל את חוות דעתך בנושא,

הסתפרתי שבוע שעבר הספר חתך אותי עם תער חד פעמי (עד פה אין בעיה),כשהוא ראה שנחתכתי הוא ניגש והביא מגבת עם מים וניקה לי את החתך מדם.

עכשיו אני מאמין שהמגבת הייתה נקייה כי כשהוא בא עם המגבת ראיתי את האזור שאיתו הוא ניקה היה לח והשאר נראה יבש וזה סך הכל מספרה לא בית מטבחיים כך שגם אם המגבת הייתה במקרה לא נקייה אז לכל היותר היו עליה שאריות צבע שיער או מים ולא דם.

האם יש סיכון במצב כזה?היית מציעה ל לעשות בדיקת איידס?(באופן כללי אני מאוד מאוד שומר על עצמי כמו שאתה שם לב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    11/12/2011

אין כל סיכון להדבקה על פי התיאור שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר ,דבר נוסף

דניאל
    12/12/2011

האם תוכלי להסביר לי (לא שאני מתלונן) מדוע אין חשש במקרה כזה?
    אני יוצא בנקודת ההנחה הלא סבירה שהיה מעט דם על המגבת שאיתה הוא חיטא את החתך שלי,האם בגלל שהדם מתחמצן?בגלל שהיה מים?חתך לא עמוק מספיק?לא מספיק דם?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו