מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי מעוניין לדעתDONO11/12/2011
הייתי מעוניין לדעת אם יש סכנה להדבקה בשני המקרים הללו :
מישי עם פצע קטן קצת מדמם נגעה לי בבגד לאחר מכן ניגבתי את הפנים בבגד ושכחתי שהיא נגעה שם , בערך עברו 3 דקות , ואני מפחד שעבר דם מהבגד לריריות בפנים.
ועוד משהו שקרה לי , מישהו שיחק עם פצע מאוד גדל שקרה לו שנפל מגג וירד דם הוא נגע לי בבגד לא ראיתי דם בבירור , נגעתי בבגד כדי להוריד את זה כאילו עם היד , והיה לי חתך באצבע בחיבור ומתחת לציפורן קצת מדמם ואני חושש מעט שעבר לשם , וגם כמה שניות אחר כך נגעתי בעין בפה ובאוזן , וגם היו לי פצעים בפנים שפיצצתי , לאחר מכן הרמתי תיקים ודברים והם נגעו לי בפנים לאחר שהם נגעו גם ביד ובשרוול ה"נגוע"
ד"ר לדעתך יש לי ממה לחשוש ??
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי מעוניין לדעת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2011הסבירות להדבקה במקרים שתיארת אפסית
לא נדבקים במגע עם דם בעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)