מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש חושש לא יודע מה לעשותor dp18/12/2011
קרה לי דבר שאני באמת לא יודע איך לאכול אותו.. הייתי בשירותים בבית קפה , פתחתי מים בעזרת שני ברזים ושטפתי ידיים ,
סגרתי ולאחר מכן שמתי לב ששכחתי שיש לי שני חתכים די גדולים באצבעות כתוצאה מתאונה עם סכין ,
הם היו מדממים בחלקם כי גירדתי אותם כמה שניות לפני זה כדי להוריד חתיכות מהם, כדי לדעת אם היה דם על הברזים לקחתי חתיכת נייר
והעברתי על הברזים , הסתכלתי מקרוב ובאמת ראיתי טיפת דם טרייה על הנייר .
לא יודע מה לעשות המים שהיו על הברזים בטוח שמרו על טריות הדם כי הוא לא התייבש ונגעתי עם החתכים בברזים ועוד
לאחר מכן גם גירד לי באף אז הכנסתי אצבע קצת בפנים הנחיר כדי לגרד ושכחתי את זה שנגעתי עם האצבע בברזים לפני..
עובד עצות לא יודע מה לעשות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש חושש לא יודע מה לעשות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/12/2011גם היתה טיפת דם על הברז ונגעת בה - הסכנה אפסית !!!
עד כדי כך שאין כל התויה לבדיקה בעקבות הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)