לא שקט!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שקט!
    יניב
    18/12/2011

שלום דוקטור! אני מורה לספורט ובאחד השיעורים ילד נפל על הראש וירד לו דם. מייד טיפלתי בו כמובן בזהירות מבלי לגעת באיזור שמדמם {הילד כבר בסדר..}ואחרי שלקחתי אותו לאחות ראיתי סימני דם על היד שלי {כנראה מהיד של הילד כי לא נגעתי בפצע בוודאות!}. הפחד שלי התעורר שראיתי שיש לי שריטה קטנה מאוד {אורך חצי סמ ורוחב כמה ממ} שהיא גם בשלבי החלמה ותעוררה בי פתאום חרדה שאולי דם נגע באיזור השרוט. אני אדם שנזהר מאוד ומקפיד על יחסי מין מוגנים ועשיתי בדיקה לפני חודש וחצי{חוויה מאוד לא נעימה}. מאז המקרה אני מאוד מוטרד ולא שקט קראתי שכדי להדבק מגע של דם עם פצע פתוח ומדמם{מה שלא היה במקרה שלי}. האם יש סיבה לדאגה? תודה וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שקט!

הוספת תגובה

• לא שקט! - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/12/2011

פי שידוע לך, צריך להיות מגע של ממש בין הדם לפצע פתוח
    אני מבינה שלא היה אצלך פצע שכזה
    גם במידה והיה הסיכוי להדבקה בסיטואציה הנ"ל אפסית !!!

אתה יכול להיות רגוע - לא נדבקים בצורה שכזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור! הרגעת אותי מאוד

יניב
    18/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו