בדיקות איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות איידס
    חמוטל
    23/12/2011

שלום,
    לפני שבוע, מתוך בורות בנושא, קיימתי מגע מיני שיש בו סיכון מסויים להדבקה באיידס ומאז אני נמצאת במתח אדיר.

1. האם הבנתי נכון מהקריאה באינטרנט והבדיקה וודאית ב- 100% רק לאחר 7 שבועות?

2. אם אני מעוניינת לבצע בדיקה מוקדמת יותר על מנת להפחית זמנית את החרדה (אפילו אם אצטרך לחזור על הבדיקה כדי להיות בטוחה)- מהו הזמן הטוב ביותר לגשת לבצע בדיקה כזו? מהי וודאות אותה בדיקה? ולאן עלי לפנות על מנת לבצעה?

תודה רבה,
    עכשיו אני מבינה כמה חשוב שיש אתר כזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות איידס

הוספת תגובה

• בדיקות איידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/12/2011

הבדיקה אצל מי שנדבק/ה תהיה חיובית אצל 90-95% מן הנדבקים כעבור חודש אחד, לכן במקרה שלך כדאי לבצע הבדיקה כבר חודש ימים לאחר המגע. על מנת להוציא כל חשש ראוי לחזור על כך כעבור שלושה חודשים.
    הבדיקה מאוד מהימנה ואפשר בהחלט להסתפק בה.
    את יכולה להבדק בכל אחד מבתי החולים בהם קיימת מרפאת איידס-סורוקה, איכילוב, שיבא, ביילינסון, מאיר, הדסה, רמבם ועפולה, או אצל הועד למלחמה באיידס בתל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חמוטל
    23/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו