בדיקות איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות איידס
    מודאגת
    23/12/2011

שלום ד"ר,

קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולאחר 17 ימים עשיתי בדיקת דם דרך קופת חולים והתשובה יצאה שלילית... סיפרתי לרופא את מה שקרה וציינתי שהמגע היה לפני כשבועיים וחצי...
    הוא אמר לי שהתוצאה שלילית ואמר לי שאני יכולה להירגע...
    לאחר מכן נכנסתי לפורום וקראתי שרק אחרי 3 שבעות תוצאות הבדיקה אמינות... לכן הלכתי להיבדק שוב דרך הקופת חולים... (עברו כבר חודשיים מאז המגע המיני) וכעת אני ממתינה לתוצאות. האם לדעתך יש לי ממה לחשוש? או שהבדיקה אחרי 17 ימים יכולה להיות אף היא אמינה?

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות איידס

הוספת תגובה

• בדיקות איידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/12/2011

לדאבוני התשובה שקבלת מן הרופא לא היתה מדוייקת שכן 17 יום לאחר חשיפה אינם מספיקים על מנת לשלול הדבקה!
    מאידך גיסא, מאחר שנבדקת שוב חודשיים לאחר המגע ויצאת שלילית, את יכולה בהחלט להרגע. על מנת לשלול לחלוטין אפשרות הדבקה ראוי לחזור על הבדיקה שלושה חודשים לאחר החשיפה, למרות שהסיכוי לכך במקרה שלך מאוד מאוד קטן לאור השליליות לאחר חודשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו