בדיקת קומבו 22 יום לאחר המגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קומבו 22 יום לאחר המגע
    ד``ר מרגלית לורבר
    25/12/2011

תוצאה שלילית בבדיקת קומבו שנערכה 22 ימים לאחר המגע החשוב היא מהימנה מספיק?? (אני מכיר את הנחיות משרד הבריאות לבצע שוב בדיקה לאחר 7 שבועות ואני מתכוון לעשות כן)

אני כל הזמן שומע שבועיים עד שלושה שבועות לקומבו אבל האם סטייה של יום אחד היא משמעותית? משנה 21 ימים או 22??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת קומבו - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    26/12/2011

סטיה של יום לכאן או לכאן איננה משמעותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קומבו - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    27/12/2011

לגבי 90-95% מן הנבדקים תשובת קומבו כעבור 4 שבועות היא מהימנה מספיק אך הוראות משרד הבריאות לגבי 7 שבועות אמורות לכסות 100% מן הנבדקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 או 4 שבועות??

עופר
    27/12/2011

היי,

ראשית תודה על ההתייחסות מצידכם. אבל ד"ר לורבר ציינה 3 שבועות לקומבו ופרופסור בנטואיץ מציין 4 שבועות.
    אז גם בשבילי (כי אני רוצה לגשת ולהבדק) וגם בשבילכם, מנהלי הפורום (כי זה עלול לגרור הרבה שאלות ותהיות בנושא מצד משתמשי הפורום בעתיד... רובנו מאוד חרדים ממילא...), אפשר לדעת מה הזמן המומלץ לביצוע קומבו??

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 או 4 שבועות?? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    27/12/2011

3 שבועות ו 7 שבועות הם הזמן הנכון לביצוע הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו