מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותיואב27/12/2011
אני מתעתד לטוס לתאילנד ומעונייין לקיים יחסי מין שם עם הנערות ליווי.
אני מודע לכל הסכנות אך יש לי כמה שאלות.
לגבי מין אורלי- במידה ומי שמבצעת עליי מין אורלי היא חולת איידס יש סיכוי להדבקות, רק אם היא מבצעת עליי. אני לא מבצע עלייה.
האם במצב כזה צריך גם קונדום ? או שאין חשש להידבקות ?
בנוסף לגבי יחסי מין מלאים, חדירה לפות מה עושים במצב שהקונדום נקרע ?
האם מראש כדאי למזער נזקים ולשים 2 קונדומים ?
אשמח לתשובה אני מאוד מפחד להידבק חס וחלילה בנגיף המסוכן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/12/2011שמוש בקונדום היא חובה מוחלטת!
קונדום כפול כמובן יותר בטוח אבל בדרך כלל לא פרקטי.
במידה והקונדום נקרע והחדירה היתה מלאה רצוי לקחת טיפול תרופתי למניעת הדבקה במשך 30 יום לאחר החשיפה. הפשוט ביותר זה Truvada 600 - כדור אחד ביום.
צריך לזכור שכיום בתאילנד רוב נערות הליווי משתמשות בקונדומים ושעור הנשאות ביניהן ירד בהשואה לעבר אבל הן ללא ספק קבוצה שבה שעור הנשאות גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קטנה
יואב27/12/2011רשמת שהשימוש בקונדום היא חובה מוחלטת, הכוונה גם למין אוראלי ? או שרק לחדירה.
תודה לך דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קטנה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/12/2011רק לחדירה ואם הבחורה עושה לך מין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להסתכן מראש?
הודיה29/12/2011סליחה שאני מתערבת אבל נראה לי קצת תמוה שמישהו מודע לסיכונים ומתכנן מראש ללכת עם זונה תאילנדית מה שלא אמרת שם?
הדרך הכי בטוחה שלך לא להידבק באיידס זה להשיג חשיבה מעט יותר בוגרת ולוותר על שטויות כאלה. הנאה של שנייה שתסתיים לך בפרנויות של לפחות שלושה חודשים של בדיקות ובתקווה שלא באיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי שוב את ההודעה וסליחה
הודיה29/12/2011לא התכוונתי להישמע מתנשאת וסליחה על ה'חשיבה יותר בוגרת'
אבל לדעתי יש בזה סיכון ממשי ולא כדאי, חבל לי על מישהו שדווקא נשמע חכם
ובא ושואל את השאלות האלה ושבאמת אכפת לו להידבק-
שחס וחלילה יקרה לו משהו. לדעתי תמצא לך ישראלית נחמדה שתהיה רק שלך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)