סימנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים
    כוכי
    29/12/2011

ד"ר שלום,
    במשך יומיים חום גבוה 40 צמרמרוות וביום השלישי פריחה וכאבי שרירים בבדיקות דם שנעשו 3 ימים לאחר החום נראית עלייה מוגברת בניוטרופילים% 84 וירידה בלימפוציטים %12 וcrp-112 ניתנה לי דוקסילין ,לאחר יום וחצי נעשו שוב בדיקות דם חום ירד והבדיקות חזרו לתיקנן לגמרי.
    רציתי לדעת במקרה של הדבקה חריפה באיידס הבדיקות דם חוזרות לתיקנן בהפרש של יום וחצי או שהם נשארות בעינן זמן ממושך?,יש לציין שהמחלה שלי נמשכה 4 וחצי -5 יום וחזרתי לתפקודי הרגיל ללא תסמינים.

בברכת יום טוב,
    מחכה לתשובה קצת מפוחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים

הוספת תגובה

• סימנים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    29/12/2011

לכוכי שלום רב,
    התאור שלך חואם מחלת חום זהומית כלשהי וכמובן שבשום אופן אין להקיש מכך או מבדיקות המעבדה שאת מתארת , על הדבקות באיידס. חשוב לדעת אם היה מגע מיני "חשוד" (שהיה יכול להוות סיכון פוטנציאלי להדבקה) בסמוך להופעת מחלת החום. בדרך כלל הופעת מחלת החום היא ממספר ימים עד שבועיים לאחר ההדבקה בנגיף.
    והיה ויש חשש עדיין בלבך מהדבקה בנגיף האיידס אני מאוד ממליץ שתלכי לעשות את הבדיקה לאיידס שלושה שבועות לאחר אותה חשיפה אפשרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו