מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דוקטור לורבר - קומבואביב30/12/2011
דוקטור לורבר שלום
עשיתי שתי בדיקות קומבו לכסות ולבדוק מקרה .
בדיקה אחת אחרי 14 יום = שלילית
בדיקה שניה אחרי 21 יום = שלילית
האם נתקלת וידוע לך בעברך הרפואי שבדיקות קומבו במועדים שבצעתי
נהפכו אחרי 7 שבועות לחיוביות ?
הרי עד לא ממש מזמן המלצתם ואמרתם בחום פה בפורום , שבדיקת קומבו
אחרי 3 שבועות { 21 יום } אמינה לחלוטין ואין צורך בבדיקות נוספות .
קרה משהו מיוחד לא בסדר ?
הרי מי שהתנהג עד לא מזמן לפי המלצותיכם עשה בדיקת קומבו לאחר שלושה שבועות ובמידה ושלילית חזר לשגרה .
אז אני אחרי בדיקות קומבו בזמנים שציינתי 14 ו 21 יום שליליות יכול להיות במסלול הרגוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי ד"ר לורבר
אביב31/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור לורבר - קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2012עקרונית אין צורך לחזור על הבדיקה פעם נוספת ולא היו מקרים הידועים לי ששבעה שבועות היתה בדיקה חיובית בעוד שב 21 יום היתה שלילי
המשפט הזה הוכנס עם הכנסת בדיקות הקומבו לשגרה , מאחר ויצרן המערכת (הקיט) כותב המלצה לבדיקה אחרי 7 שבועות. לא מצאתי נתנוים על מצבים שכאלה, אבל אנחנו מחוייבים להמליץ על סמך המלצות היצרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שענית בקשר לקומבו ד"ר לורבר
מיכה01/02/2012תשובה שענית בעבר הלא רחוק לשואל בקשר לבדיקת קומבו !!!
אני במצב של אחרי מסאז בעירום ( הבחורה לבושה )
ולבסוף קבלתי הרפיה ( אוננות ) מידיה של הבחורה .
ללא סקס וללא אוראלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לתשובה שענית לאיתמר , למעלה
מיכה01/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)