מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסור צביגילי01/01/2012
קבלתי מסאז מבחורה בביתה . היא נשארה עם תחתונים.
היא ליקקה אותי בטוסיק ובגוף . לא הרשיתי לה לבצע לי אוראלי .
היא גם ליקקה אותי גם קצת באיבר מיני . ( ללא מציצה ) .
ולאחר מכן עשתה לי הרפיה בעזרת ידה .
אחרי המסאז נכנסתי למחשבות שאולי היא עשתה לי משהו במכוון
( דחפה לי מזרק עם דם ) מחשבות מתוך חרדות וחרטה .
עשיתי קומבו אחרי שבועיים וגם אחרי 3 שבועות , שתיהן שליליות.
יש לי כבר זמן מה רוק לבן וסמיך בטעם לוואי לפעמים מלוח וגם חמוץ והרגשה שכאילו תקוע לי גוש בגרון.
יש איזשהו קשר לשינויים ברוק ובטעמו והרגשת גוש בגרון לאיידס ?
הבנתי מדוקטור לורבר שאין קשר לאיידס ושינויים ברוק .
או זה נובע מחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה למענה פרופסור צבי בנטוביץ
אבישי01/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה בנטואיץ
אבישי01/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אבישי01/01/2012האם הרגשת מחנק בגרון קשור לאיידס
או זה נובע יותר מחרדות ? בהקשר לסיפור שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2012כפי שאמרתי -ביטוי לחרדות ללא הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2012כפי שאמרתי -ביטוי לחרדות ללא הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2012אין כל סיכוי שנדבקת איידס על סמך מה שאתה מתאר!! התלונות כולן ביטוי לחרדה ומתח. אני מאוד ממליץ שתלך לטיפול נפשי- קרוב לודאי קצר- על מנת לעזור לך להשתחרר מן החרדות הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2012אין כל סיכוי שנדבקת איידס על סמך מה שאתה מתאר!! התלונות כולן ביטוי לחרדה ומתח. אני מאוד ממליץ שתלך לטיפול נפשי- קרוב לודאי קצר- על מנת לעזור לך להשתחרר מן החרדות הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)