מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעופר05/01/2012
הייתי בשירותים ציבוריים ובחור תאילנדי /אסיאתי שרק יצא מתא השירותים (לפי מה ששמעתי נשמע שעשה פיפי)לחץ את ידי איך שיצא מהתא בטרם שטף ידיים (הוא כנראה חשב שאני מישהו אחר)
בערך 5 שניות לאחר מכן קצת נלחצתי ופתחתי את הברז לשטוף את ידיי אולם זרם המיים היה מאוד חזק ומים נתזו לי מהידיים על השפתיים. ירקתי מייד (וב-20 דקות לאחר מכן לא הפסקתי לירוק .אולם עקב בעיית חניכיים בעייתית שאני סובל ממנה ראיתי שאני יורק דם והרבה דם ובמשך דקות ארוכות לאחר מכן. ייתכן שאפילו מקור הדם היה בוושט (אני די מכיר בעיה זו אצלי ).אני חושש שמה שניתז יכל לחדור פנימה למקור הדימום ולחשוף למחלות כמו איידס וצהבת סי (מבי אני מחוסן).
אנא התייחס ברצינות לשאלתי (נשמע הזוי אבל זה מה שהיה )ולהשיב אם חששי מוצדק ומה היית מציע לי לעשות כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/01/2012התאור שלך אכן ברור ולא מצביע בשום אופן על הדבקה. אין ולא היתה הדבקה באיידס בנסיבות הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה,רציתי להוסיף
אורן05/01/2012לאחר לחיצת היד ולפני השטיפה שבה ניתזו המים על שפתיי כשהסתכלתי על היד ראיתי נקודה אדומה (בקוטר 2 מ"מ) שנשטפה עם המים .אינני יודע אם זה מאוכל שאכלתי לפני כן או מדם שמקורו באותו אסיאתי.האם עדיין תשובתך שאין סכנה.
האם אפשר לשאול מדוע אין סכנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם
אורן08/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נהיה
אורן09/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)