מאוד חרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד חרד
    אלמוני
    09/01/2012

עשיתי בדיקת HIV והרופא קרא לי ואמר שאמרו לו שהתושבה לא ברורה ולכן יש לבצע בדיקת WB לצורך אימות
    הרופא הרגיע אותי ואמר שידוע על הרבה מקרים בעבר שהיו מוציאם חיובי מייד לפני בדיקת WB והיום שינו את הנוהל ויש סיכוי שהWB יהיה שלילי כי האליסה זו סריקה ולא הכי מדוייק
    שאלתי האם זה נכון ולא סתם להרגיע?
    כמה באחזוים זה קורה שיוצא תשובה לא ברורה או חיובית בראשונה והWB שולל?
    כמו כן כמה זמן עד שמקבלים תשובה לWB?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד חרד

הוספת תגובה

• אודה למענה

אלמוני
    12/01/2012

אשמח לקבלת תשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד חרד - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    12/01/2012

בתשובה לשאלותיך- המידע שמסר הרופא נכון. אחוז המקרים שתופעה זאת מופיעה שונה באוכלוסיות שונות ותלויה גם בבדיקות הנהוגות לזהוי נשאים- עם הכנסת הבדיקות החדשות לגילוי נשאים שעור הבדיקות המחייבות בדיקת WB ירד משמעותית אך איני יודע את שעורם המדוייק. בדרך כלל לוקח עד 10 ימים לקבלת התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

אא
    13/01/2012

האם זה לוקח 10 ימים עד קבלת התוצאה או 10 ימים עד שמגיעה תשובה לרופא?
    כי לבדיקת הHIV הראשונה אמרו לי שלוקח עד שבועיים ואחרי יום הרופא התקשר וקרא לי לבוא.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי

אא
    13/01/2012

חשוב לציין שלפני שבועיים קיבלתי חום גבוה ושלשולים למשך 5 ימים ולכן ביצעתי כל הבדיקות,בבדיקות ראו שהכדוריות הלבנות קצת נמוכות 3.8 וCRP היה 16 ואח"כ ירד ל1.1 שזה עדין מעל הנורמה.
    האם יכול להיות שיש לי זיהום אחר שגרם לבדיקת האליסה להיות לא ברורה?
    כמו כן אני עדין מרגיש חלש ולא במיטבי ומגלה כל פעם תסמין כמו גירוד בידיים,כאבי ראש נוראיים,איבדתי כל חשק לסקס,כבר שבועיים שלא עשיתי כלום.
    האם אני בלחץ נפשי או שזה סימנים למחלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ את השאלה

אא
    18/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו