מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוד חרדאלמוני09/01/2012
עשיתי בדיקת HIV והרופא קרא לי ואמר שאמרו לו שהתושבה לא ברורה ולכן יש לבצע בדיקת WB לצורך אימות
הרופא הרגיע אותי ואמר שידוע על הרבה מקרים בעבר שהיו מוציאם חיובי מייד לפני בדיקת WB והיום שינו את הנוהל ויש סיכוי שהWB יהיה שלילי כי האליסה זו סריקה ולא הכי מדוייק
שאלתי האם זה נכון ולא סתם להרגיע?
כמה באחזוים זה קורה שיוצא תשובה לא ברורה או חיובית בראשונה והWB שולל?
כמו כן כמה זמן עד שמקבלים תשובה לWB?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה למענה
אלמוני12/01/2012אשמח לקבלת תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד חרד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/01/2012בתשובה לשאלותיך- המידע שמסר הרופא נכון. אחוז המקרים שתופעה זאת מופיעה שונה באוכלוסיות שונות ותלויה גם בבדיקות הנהוגות לזהוי נשאים- עם הכנסת הבדיקות החדשות לגילוי נשאים שעור הבדיקות המחייבות בדיקת WB ירד משמעותית אך איני יודע את שעורם המדוייק. בדרך כלל לוקח עד 10 ימים לקבלת התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אא13/01/2012האם זה לוקח 10 ימים עד קבלת התוצאה או 10 ימים עד שמגיעה תשובה לרופא?
כי לבדיקת הHIV הראשונה אמרו לי שלוקח עד שבועיים ואחרי יום הרופא התקשר וקרא לי לבוא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי
אא13/01/2012חשוב לציין שלפני שבועיים קיבלתי חום גבוה ושלשולים למשך 5 ימים ולכן ביצעתי כל הבדיקות,בבדיקות ראו שהכדוריות הלבנות קצת נמוכות 3.8 וCRP היה 16 ואח"כ ירד ל1.1 שזה עדין מעל הנורמה.
האם יכול להיות שיש לי זיהום אחר שגרם לבדיקת האליסה להיות לא ברורה?
כמו כן אני עדין מרגיש חלש ולא במיטבי ומגלה כל פעם תסמין כמו גירוד בידיים,כאבי ראש נוראיים,איבדתי כל חשק לסקס,כבר שבועיים שלא עשיתי כלום.
האם אני בלחץ נפשי או שזה סימנים למחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה
אא18/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)