דקירה ממזרק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירה ממזרק
    אני
    14/01/2012

האירוע אירע לפני שנתיים לערך, חברה של אחותי שיחקה בחצר השכונתית ומצאה מזרק אטרופין (בשוכנה זו לא חסרים גם נרקומנים)הילדה חשבה שמדובר בעט ופתחה אותו כדי לקשקש על ידה ,הילדה נדקרה באצבעתה ואצבעתה התנפחה. הורייה פינו אותה לבית החולים הלל יפה שבחדרה , (אני לא יודעת אם לקחו עימם את המזרק),בבית החולים הילדה קיבלה זריקת טטנוס ונשלחה חזרה לביתה . האם ישנו סיכוי שהילדה נדבקה בדרך זו באיידס?האם בית החולים באופן אוטומטי נותנים טיפול מונע נגד איידס במקרה כזה (כמו חלילה במקרי אונס ),אני כלל לא חושבת שההורים חשבו על האופציה של הדבקה באיידס ועל כן לא בדקו את הילדה מספר חודשים לאחר מכן ,האם עליי לחשוש לאחותי החשופה אלייה ברוב שעות היום שכן הן חברות טובות(במידה והילדה נשאית\נדבקה היא כלל לא מודעת לכך לא הילדה עצמה ובטח שלא אחותי ועל כן הן לא ינהגו במשני זהירות במידה של פציעה וכו ...בכל זאת מדובר בילדים וילדים נפצעים לא מעט ..איך עליי להסביר לאחותי לנהוג במשני זהירות ולא לגרום לבהלה (במידה ויש לי על מה להיבהל )בלי לפגוע בילדה ולהביהלה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירה ממזרק

הוספת תגובה

• דקירה ממזרק - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/01/2012

מאחר ואף אחד לא ראה או בדק את המזרק, ראוי שההורים יפנו בשאלה זו לרופא הילדים
    באשר לאחותך - אין כל סכנה שתידבק מילד נשא HIV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו