חשוב לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי מאוד
    אופטימית
    17/01/2012

שלום רב פרופסור!
    לצערי לפני 3שבועות גיליתי שאני נשאית HIV,לערכתי חשבתי שנידבקתי לפני שנתיים אולי קצת יותר, כי אז היו לי סימפטומים אופייניים ראשוניים, דומים למונונוקלאוזיס,כמו בלוטות לימפה מוגדלות, חום ולאחר בכך פריחה, אך לאחר שעשיתי בדיקת עומס נגיפי וCD4 התוצאות לא ממש מעודדות:עומס נגיפי 170.000, CD4 160. אני רופאה במקצוע,והדבקה שלי היא מבן זוגי כי מתברר שגם הוא חיובי. שאלה שלי העם תוך פחות משלוש שנים יכולה להיות ירידה כזרת דרסטית וכל המדדים שלי, או שאני צריכה לחשוד שנידבקתי הרבה לפני...תודה מראש על עזרה
    יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לי מאוד

הוספת תגובה

• חשוב לי מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    17/01/2012

אשמח לייעץ לך במייל האישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אופטימית
    17/01/2012

תודה רבה , ערב נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אופטימית

אני
    17/01/2012

קודם כל מאחלת לך רק טוב
    שנית האם אז עשית בדיקות לHIV ? או שרק עכשיו עשית אותם
    ? אשמח לקב לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה : לא שקט

אופטימית
    19/01/2012

לא עשיתי אז בדיקה כי פחדתי נורא...עשיתי רק עכשיו, וזה יצא חיובי כמו שאמרתי, עם יש לך חשדות,תעשה בדיקה כמה שיותר מוקדם, עדיף לדעת במקום לחשוד.אני חשדתי שנתיים, הייתי כל הזמן במתח,וגרמתי לעצמי משבר נפשי בגלל זה, ועכשיו בנוסף לכאבחנה של HIV, גם לוקחת טיפול אנטי חרדתי.גילוי מוקדם תמיד עדיף,ואולי בכלל אין לך כלום והכל בסדר, אני מאמינה בזה. שיהיה לך בהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו