דר מרגלית דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר מרגלית דחוף בבקשה
    רז לוי
    20/01/2012

דר מרגלית אני חוזר על השאלה לבקשתך ומבקש עזרה פחד אדיר קיימתי יחסיי מין מוגנים לאחר שניחתכתי באצבע חתך ממש קטן שבקושי יצא לי דם החתך היתרחש בשעה 2 בצהריים והיחסים היו בשעה 11 בלילה אני לא יודע אים היה ממש מגע בין ההפרשות לבין החתך האים אפשר להידבק באיידס אפילו מהפרשות יבשות איזו כמות של הפרשות צריך לבוא במגע עים החתך ,האים החתך אחרי 9 שעות ניסגר? אני מציין שלא דחפתי את האצבעות לאיבר המין עזרי לי דחוף בבקשה ואת עניתי לי [ אין מצב להדבקה במגע בין חתך בעור להפרשות ודינמיות בילוד שכתבת שלא דחפת אצבעות] חיפשתי את זה בגוגל ומדובר לגבי בחורות ואני גבר אני מאוד לחוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר מרגלית דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• דר מרגלית דחוף בבקשה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    20/01/2012

עד שד"ר מרגלית גם תענה לך - ראיתי שאתה בלחץ והתרשמתי שהלחץ אצלך הוא עצום על פי החזרה על השאלות!!
    אין כל סכנה ואין סיכוי להדבקה שלך בנסיבות שתארת. אני מאוד ממליץץ שלא תחזור ותעיין בגוגל שכן בגלל הלחץ אתה נוטה למצוא בגוגל מה שלא שייך לעניינך. אם תאור הנסיבות שתארת מדוייק- אין כל סיכוי להדבק וגם אם מי שהיה בקשר אתך הוא נשא, מה שלא בטוח כלל.
    להערכתי אתה זקוק לעזרה נפשית שתקל עליך להשתחרר מן הלחץ הקשה בו אתה נתון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו