מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקיצות ,פצעונים ,דוקטור לורברראובן22/01/2012
יש לי בשתי הרגליים מעל כפות הרגליים עד למתחת לברך, עקיצות ( פצעונים ) כמו של יתושים. שמגרדים אותם אז הם מדממים קלות. הייתי בחופשה שבה התהלכתי כל הזמן בכפכפים חולצה קצרה ומכנסי ברמודה עד לברך . אולי מכאן הסיבה שהעקיצות ( פצעונים ) הם בקטע שמעל כף הרגל עד מתחת לברך . אין לי פריחה או עקיצות ( פצעונים שנראים כך ביתר הגוף ). האם יש קשר לאיידס למקרה מיני שהיה לי לפני שבועיים לבין העקיצות ( פצעונים ) ?
או שלשייך את זה לעקיצות יתושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות ,פצעונים ,דוקטור לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012ממש אין כל קשר !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אהוד24/01/2012האם בזמן קצר אחרי אירוע מיני , כמו 8 ל 14 ימים ( הייתי בחופשה בלבוש קיצי לחלוטין, מכנסי ברמודה , חולצה קצרה, כפכפים ) יש מצב שהעקיצות או הסימנים שתארתי , מעל כפות הרגליים ועד מתחת לברכיים 6,7 עקיצות ( סימנים ) בכל רגל מפוזרות זה מצב של הרפס זוסטר ?
האם בזמן כה קצר למקרה מיני , מתפתח הרפס זוסטר כתוצאה ממערכת חיסונית חלשה ?
האם בכלל לשייך את העקיצות ( פצעונים , סימנים ) לאיידס .
אני יודע שהרפס זוסטר מאוד כואב במקום שהוא מתפתח ...
את כתבת לי שממש אין קשר לאיידס ...אבל אולי הרפס זוסטר בשלב כל כך מוקדם לאירוע המיני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
אהוד24/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
נתן24/01/2012האם כבר אחרי שבועיים אחרי מקרה מיני הגוף כבר נמצא בכשל חיסוני במידה
והייתה הדבקה ?
נניח על העקיצות או הסימנים שכתבתי כבר יכול להתפתח הרפס זוסטר אחרי 10 , 12 יום אחרי המגע ?
או אני בלחץ ?
המקרה בכלל היה מסאז של בחורה עם בגדים שעשתה לי הרפיה ( אוננה לי )
אני הייתי בעירום . לא היה אוראלי ולא סקס .אולי הנגיף נכנס לי דרך השמן של העיסוי ?
גם נכנסתי לחרדה וסרטים שהבחורה דקרה אותי ברגל במהלך המסאז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
אהוד25/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש לענות , תודה
אהוד25/01/2012האם בזמן קצר למגע מיני או הדבקה יש כבר מערכת חיסונית חלשה ?
אחרי 12, 14, יום ?
אני יודע שהרפס זוסטר מאוד כואב ולי אין כאב בכלל .
הכל בגלל העקיצות , סימנים ברגליים...
תודה
אולי בחרדות ופחדים מיותרים ...צריך טיפול ? פסיכולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא עונה לשאלות שלי ,
אהוד25/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)