איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס
    לרופאים שלום
    23/01/2012

לפני כ3 שניים קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים ללא שום אמצעי מניעה.. כשבועים אחרי הופיעה מחלת הנשיקה.. לא הייתי מודע לכל העניין של איידס ולא בצעתי בדיקה לאיידס
    לפני כחצי שנה קיימתי שוב יחסים חד פעמיים עם נשא איידס כשאני הצד הפס ללא אמצעים מניעה..
    אני בן 28 בחור בריא לחלוטין עשיתי בדיקה חצי שנה אחרי אותו מגע עם נשא שזה בעצם גם 3 שנים אחרי אותו מגע הראשון הלא מוגן.. והתוצאה שלילית..
    אבל מספר דברים העלו חשדות 1) פטרת בלשון שלא עוברת.. פטרת שמש במס' מקומות בגופ
    2) דלקת בברך בבדיקות מעבדה נמצאו נוגדני אנא ואנטי דיאנאי ברמה גבוהה.. שללו לי מחלה ראומטלוגית.
    .3) רמה של סיארפי גבוהה בדם ללא עדות על דלקת -
    הובהר לי כי במקרה של הדבקה תיתיכן עליה ברמת הנוגדנים האלו שציינתי.. כיום נוגדני אנא ואנטידינאי נעלמו..
    בקיצור השאלה שלי כיום אני סובל מדלקות.. דלקת בקיבה, פטרת בלשון וכאבים הולכים וחוזרים בעצמות - אין שום הסבר.. (בדקתי גם מחלות מין אחרות ואני שלילי) שאלתי האם אפשר להסתמך על בדיקת אלייזה לשלול איידס לאחר חצי שנה ממגע לא מוגן עם נשא.. האם פטרת בלשון דלקת בקיבה נוגדני אנא וכו' מהווים סימן להדבקה ומה עלי לעשות אשמח לתשובה מקצועית.. רציתי לדעת האם ישנם תתי זנים מסוג o וn שהבדיקת אלייזה לא בודקת ומה עלי לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס

הוספת תגובה

• איידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    24/01/2012

אפשר בהחלט לסמוך על בדיקת אלייזה לשלילת הדבקה אם נעשתה חצי שנה או יותר לאחר החשיפה החשודה. כל מה שתארת מצביע על כך שיש לך בעייה רפואית שקשה להעריך דרך האינטרנט את טיבה המדוייק וקרוב לודאי שהיא בשלב שהיא אולי חולפת מעצמה. מכל מקום ראוי שתפנה לרופא פנימי טוב שיעשה סדר ויתן תשובה לשאלותיך. אני משוכנע שהתלונות אינן בגלל HIV ויתכן שבחלקן הן תוצאה של מחלת הנשיקה אם אומנם היתה. אין גם כל מקום ליחשוב על תת זנים בלתי ידועים של הנגיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו