מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכון ממקרה זה?אייל26/01/2012
שלום רב
אני מאוד חרד בעקבות מקרה שהיה לי אתמול
הייתי אתמול עם זונת רחוב לא קיימנו יחסי מין
מה שהיה זה שאני עשיתי ביד בזמן שהיא ליקקה לי את האשכים וכשבאתי לגמור היא שמה את איבר מיני בפה שלה וגמרתי שם (היא לא מצצה לי פשוט איבר המין שלי היה בפיה בזמן הגמירה)
סה"כ איבר המין שלי היה בפה שלה 6-7 שניות גג (יתכן והיה מעט מגע עם הלשום שלה ושפתיה)
אני בלחץ אטומי שאולי היה לה דם בפה או משהו ושזה נגע לי בפתח של איבר המין ושאני עלול להידבק מזה
האם תיאורטית יש לי סיכוי להידבק בHIV?
מה סכנת ההידבקות בHIV ממקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכון ממקרה זה? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/01/2012אין כל סכנת הדבקות בנסיבות שאתה מתאר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה
אייל29/01/2012במידה והיה מגע עם הרוק שלה (כתוצאה מהימצאות האיבר בחלל הפה שלה או מגע עם הלשון/שפתיים שלה) עדיין אין סכנת הידבקות?
אני פשוט בסרט שאולי היה לה מעט דם בפה ושזה התערבב עם הרוק ונגע ל באיבר המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנת הדבקות במקרה של מין אוראלי
צבי בנטואיץ29/01/2012כפי שציינתי בתגובתי אין כל סיכוי להדבק בנסיבות שתארת- לא תאורטית ולא מעשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיק לענות בשם הרופאים ,משעמם לך ?
מיכה29/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי - תענה בבקשה
אייל29/01/2012פשוט מישהו אחר ענה עם השם שלך...
במידה והיה מגע עם הרוק שלה (כתוצאה מהימצאות האיבר בחלל הפה שלה או מגע עם הלשון/שפתיים שלה) עדיין אין סכנת הידבקות?למה?
אני פשוט בסרט שאולי היה לה מעט דם בפה ושזה התערבב עם הרוק ונגע ל באיבר המין
ואני מפחד שנדבקתי ושאני עלול לאדביק את החברה שלי (אני מקיים איתה יחסים ללא קונדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי - תענה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012סיכויי הדבקה נמוכים במין אוראלי, אך לא אפסיים !!!
מין אוראלי עושים עם קונדום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הבהרה
אייל29/01/2012סליחה שאני חופר
פשוט עכשיו אני מבולבל לגמרי
דוקטור לורבר - מבחינתך עצם זה שאיבר מיני בזמן הגמירה היה בפיה ל-7 שניות (לא היתה מציצה כלל) זה נחשב מין אוראלי וש לי סיכוי (נמוך) להידבקות?
כי לפי מה שפרופסור בנטואיץ' הגיב בתשובה לשאלתי הראשונה אין לי כל סיכויי הידבקות כלל ממקרה זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ - דילגתם עלי
אייל31/01/2012סליחה שאני חופר
פשוט עכשיו אני מבולבל לגמרי
דוקטור לורבר - מבחינתך עצם זה שאיבר מיני בזמן הגמירה היה בפיה ל-7 שניות (לא היתה מציצה כלל) זה נחשב מין אוראלי וש לי סיכוי (נמוך) להידבקות?
כי לפי מה שפרופסור בנטואיץ' הגיב בתשובה לשאלתי הראשונה אין לי כל סיכויי הידבקות כלל ממקרה זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)