מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעבודהדני_777d05/02/2012
נפצע אצלי מישהו בעבודה ביד , קיבל שלושה חתכים ממש עמוקים , באיזשהו שלב הוא הביא לי נייר דבק ומיד לאחר שהביא לי אותו עם ידו החבולה חתכתי את הנייר עם השיניים , כמובן שהנייר דבק נגע לי בפה ועכשיו אני קצת חושש שמה דם מהחתכים העמוקים שהיו לו עבר לי לפה ..
גם כתוצאה מזה שלקחתי את הנייר דבק נגעתי ביד שלו ולאחר מכן חיטטתי באף בגלל שמשהו הציק לי וידוע שיש אפשרות להעביר חומרים למחזור הדם דרך האף , אני חושב שגם יצא מצב שנגעתי בפה באיזשהו שלב .
הכל היה בזמן צמוד אז אני חושש שיש סיכוי להדבקה אם כי אני אופטימי
אשמח לקבל תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעבודה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/02/2012מן התאור שלך ממש אין מקום לחששות!! מעבר לכך שאינך יודע על נשאותו של האיש, הנסיבות שאתה מתאר אינן גורמות להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל..
דני_777d07/02/2012אין לדעת אם מישהו נשא או לא במיוחד אם האדם הספציפי הזה חשוד בשל מעשיו ..
חוץ מזה איני יודע עם הדם בחתכים היה קרוש או לא מכיוון כי היה אדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל.. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/02/2012אני רוצה שוב להדגיש בפניך שגם אם האיש שנפצע הינו נשא על פי התאור שלך אין כל חשש להדבק. בראש וראשונה מאחר שהדבקה דרך הפה לא קורית . ישנם מקרים בודדים של הדבקה במין אוראלי אבל בכולם היתה בליעה ושל כמות משמעותית של חומר מדביק. בסיכום- אין חשש "למרות האבל".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער שאני מציק , אבל מה אם היה לי
דני 77712/02/2012מצטער שאני מציק , אבל מה אם היה לי דלקת חניכיים וחתכים כתוצאה מצחצוח , וחתכים קלים מיובש בשפתיים ?
תודה רבה , באמת מצטער על הטרחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער שאני מציק , אבל מה אם היה לי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/02/2012החששות שלך כולם מעידים על חרדה נפשית שהטיפול בה הוא נפשי וזה מה שאני ממליץ לנוכח האבלים החוזרים.
אין ולןא היה כל סיכוי להדבק בנסיבות שתארת כולל הפצעים בחניכיים -תאורטי עפ מה שאתה שואל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)