משקל , דוקטור לורבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל , דוקטור לורבר
    גדי
    05/02/2012

אחרי כמה זמן מהדבקה באיידס מתחיל סימפטום או תסמין של איבוד משקל ?
    אני אחרי בדיקת קומבו שלילית שבצעתי אחרי 21 יום . כל הבדיקות קומבו אותו דבר ? ( בצעתי את הבדיקה בוועד לאיידס בתל אביב )
    נשקלתי אמש וירדתי קילו . לאחר מכן נבהלתי ואכלתי בטירוף כדי להעלות חזרה .
    אני אחרי 29 יום מהמקרה .
    יש בכלל קשר לתסמין איבוד משקל בשלב כל כך מוקדם להדבקה ?
    יש מצב להירגע מהקומבו ?
    אמרו לי שיותר הגיוני וסביר לאבד משקל בגלל החרדה בה אני נמצא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל , דוקטור לורבר

הוספת תגובה

• משקל , דוקטור לורבר - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    07/02/2012

כל מה שאתה מתאר מעיד בעיקר על חרדה ולכן טוב תעשה אם תפנה גם לעזרה נפשית לפחות לכמה שיחות. באשר לירידה במשקל שאתה מתאר- זה בודאי לא סימן לכך שנדבקת. לבסוף, הבדיקה של הקומבו זהה בכל המקומות שבה היא מבוצעת. מאחר שעברו עכשיו בערך 30 ימים מאז החשיפה ואתה נבדקת 21 יום לאחר החשיפה, ראוי שתבצע את הבדיקה עוד פעם בעוד שבוע ואז אם תהיה שלילית ,כמו שאני מצפה תוכל להיות בטוח שלא נדבקת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופסור בנטואיץ

גילי
    27/02/2012

ענית לי בתשובתך פרופסור בנטואיץ שאם עברו 30 יום בערך לחכות עוד שבוע
    ולבצע קומבו נוסף . ואם ייצא שלילי , אז לא נדבקתי. עשיתי קומבו נוסף אחרי 38 יום ויצא שלילי . מה עכשיו אני אמור להבין ?
    להזכירך עשיתי קומבו אחרי 21 יום , אבל מתשובות נוספות שלך פה בפורום, אני רואה שאתה עונה, שלמעשה כבר אחרי 4 שבועות (28 יום ) אפשר לדעת בבדיקת קומבו אם נדבקים או לא ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ את ההודעה פרופסור בנטואיץ

גדי
    28/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופסור בנטואיץ - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    28/02/2012

על מנת להיות בטוח יש לעשות את הבדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה. הבדיקה אחרי 21 או 30 יום עשוייה לשלול הדבקה אבל לא בבטחון מלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופסור בנטואיץ - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    28/02/2012

אני חוזר על מה שכבר אמרתי קודם- על מנת לדעת בבטחון יש צורך בשבעה שבועות לאחר החשיפה. בדיקה שלילית אחרי 21 או 38 ימים מגדילה את הסיכוי לשלילת הדבקה אך אינה שוללת אותו לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו