מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל , דוקטור לורברגדי05/02/2012
אחרי כמה זמן מהדבקה באיידס מתחיל סימפטום או תסמין של איבוד משקל ?
אני אחרי בדיקת קומבו שלילית שבצעתי אחרי 21 יום . כל הבדיקות קומבו אותו דבר ? ( בצעתי את הבדיקה בוועד לאיידס בתל אביב )
נשקלתי אמש וירדתי קילו . לאחר מכן נבהלתי ואכלתי בטירוף כדי להעלות חזרה .
אני אחרי 29 יום מהמקרה .
יש בכלל קשר לתסמין איבוד משקל בשלב כל כך מוקדם להדבקה ?
יש מצב להירגע מהקומבו ?
אמרו לי שיותר הגיוני וסביר לאבד משקל בגלל החרדה בה אני נמצא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל , דוקטור לורבר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/02/2012כל מה שאתה מתאר מעיד בעיקר על חרדה ולכן טוב תעשה אם תפנה גם לעזרה נפשית לפחות לכמה שיחות. באשר לירידה במשקל שאתה מתאר- זה בודאי לא סימן לכך שנדבקת. לבסוף, הבדיקה של הקומבו זהה בכל המקומות שבה היא מבוצעת. מאחר שעברו עכשיו בערך 30 ימים מאז החשיפה ואתה נבדקת 21 יום לאחר החשיפה, ראוי שתבצע את הבדיקה עוד פעם בעוד שבוע ואז אם תהיה שלילית ,כמו שאני מצפה תוכל להיות בטוח שלא נדבקת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בנטואיץ
גילי27/02/2012ענית לי בתשובתך פרופסור בנטואיץ שאם עברו 30 יום בערך לחכות עוד שבוע
ולבצע קומבו נוסף . ואם ייצא שלילי , אז לא נדבקתי. עשיתי קומבו נוסף אחרי 38 יום ויצא שלילי . מה עכשיו אני אמור להבין ?
להזכירך עשיתי קומבו אחרי 21 יום , אבל מתשובות נוספות שלך פה בפורום, אני רואה שאתה עונה, שלמעשה כבר אחרי 4 שבועות (28 יום ) אפשר לדעת בבדיקת קומבו אם נדבקים או לא ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההודעה פרופסור בנטואיץ
גדי28/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`28/02/2012על מנת להיות בטוח יש לעשות את הבדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה. הבדיקה אחרי 21 או 30 יום עשוייה לשלול הדבקה אבל לא בבטחון מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`28/02/2012אני חוזר על מה שכבר אמרתי קודם- על מנת לדעת בבטחון יש צורך בשבעה שבועות לאחר החשיפה. בדיקה שלילית אחרי 21 או 38 ימים מגדילה את הסיכוי לשלילת הדבקה אך אינה שוללת אותו לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)