מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותא06/02/2012
שלום,
אני נשא חדש מזה כחודש והיום קיבלתי בדיקות דם ראשונות בהן נאמר לי שהCD4 493 והאחוז שלהן נמוך יחסית בשיעור 13% מסך הלימפוציטים.
עומס נגיפי טרם נתקבל.
הרופא אמר שעוד חודש נעשה בדיקה חוזרת ואז נחליט על טיפול תרופתי כן או לא.
שאלתי מהם היתרונות והחסרונות להתחלת טיפול תרופתי בשלב כ"כ מוקדם?
כמו כן אני מרגיש כבר שבוע כאבים בשרירי הרגליים לא חום,האם זה קשור לנשאות, חשוב לציין שהיתי במשך 3 שבועות עם חום וחולשה מייד לאחר ההדבקות.
מה הסיכוי שעד שאעשה בדיקה בחודש הבא הנגיף יתפרץ ואהפוך לחולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון להיפוטס B
א06/02/2012עוד שאלה
הבנתי שיש חיסון מיוחד שניתן לקבל בבית החולים אבל תחת התנאי שאכנס למחקר קליני,הרופא אמר שזה חיסון יותר טוב למי שהמערכת החיסונית חלשה וזה עם סיכוי גבוה שיקלט לעומת הרגיל בקופ"ח שלא בטוח יקלט
אנא חווה דעתך ואת הסיכון שבזה אם בכלל.
אני באופן אישי מעדיף בקופ"ח כדי לעשות הכל שם וכמה שפחות להגיע כרגע לבית החולים....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/02/2012על פי מה שאתה מתאר זה לא נשמע שתזדקק לטיפול בשלב הזה שכן ההוראה לטיפול בינתיים היא אם ה CD4 מתחת ל350!! יחד עם זאת צודק הרופא שהוא רוצה לראות גם את העומס הנגיפי לפני שיחליט סופית., באשר להגיון שבטיפול מוקדם- ישנה נטייה גוברת להתחיל טיפול מוקדם מפני שיתכן שהתוצאות בטווח ארוך טובות יותר. עם זאת הדבר אינו ברור כל צורכו לכן ראוי לעשות שיקול דעת רציני קודם. באשר לשאלות האחרות-זה לא נשמע שאתה הולך להיות חולה ולכן ראוי שתפנה לרופא שיבדוק אותך ויבהיר לך אם התלונות קשורות או לא קשורות לנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)