מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה אחרונה באמת
א13/02/2012אני מבין שיש חימצון של הוירוס ולכן לא יכולה להיות הדבקה
אין סיכוי גם אם המגע היה מיד אחרי שהיד שלה הייתה באזור הנרתיק שלה?
תודה תודה שוב, זה מאד עוזר לי להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא10/02/2012
שלום,
נפגשתי אם בחורה שרק הכרתי. נכנסנו למיטה ויחסי המין שקיימנו היו מוגנים בעזרת קונדום.
לפני החדירה כחלק מהמשחק המקדים הבחורה נגעה בקצה אבר המין שלי (בפתח השופכה) עם האצבעות שלה לאחר שהאצבעות שלה היו באזור הנרתיק והיו רטובות מנוזל נרתיק.
ברגע ששמתי לב שהיא עשתה את זה מאד נלחצתי ואפילו קצת ניגבתי את האיבר.
יש לי נטייה להלחץ מדברים כאלה.... האם יש סיכוי משמעותי להדבק במצב כזה....
זה מאד מתריד אותי וקשה לי להתרכז בדברים אחרים כרגע....
תודה רבה,
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/02/2012לא אין סיכוי משמעותי להדבק בדרך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
א11/02/2012אני יודע שאין סיכוי משמעותי, אבל האם יש סיכוי, והאם הייתם ממליצים לי לגשת להיבדק? היא טענה שהיא מקיימת מין מוגן בדרך-כלל, אך כאמור, אנחנו לא מכירים, ואנשים תמיד אומרים דברים כאלה.
זה מאוד מטריד אותי, תודה על התגובה המהירה ומחכה לתשותכם
שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/02/2012אין כל סיכוי להדבקה. לגבי בדיקה אני תמיד ממליץ על בדיקה להסיר חשש אבל זה לא קשור למקרה הספציפי הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)