מין אוראלי והסיכוי להעברת HIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי והסיכוי להעברת HIV
    עומר
    12/02/2012

שלום,
    במהלך "סטוץ", בחור ביצע בי מין אוראלי. כלומר, אני הייתי הצד ה"נמצץ"... הדבר נעשה ללא שימוש בקונדום. "גמרתי" לו בפה.
    האמת היא שלאש שאלתי אותו אם יש לו HIV, ולכן אני מתאר לעצמי שאם יש לו, אז הוא לא מודע לכך.

האמת היא שזה היה פחות או יותר האקט המיני הראשון בחיי, כך שאני מתקשה להאמין שהוא הכניס עצמו לסיכון (מה גם שלפני כמה שנים עברתי, בהקשר אחר, בדיקה ל-HIV, שיצאה שלילית. כאמור, זה לא מפתיע, לאור זה שהפעם הזו היתה האקט המיני הראשון בחיי). שאלתי היא: מה הסיכוי שנדבקתי ב-HIV בגלל המין האוראלי הזה? האם אני צריך להבדק בגלל זה ל-HIV? אם כן - כמה זמן עלי להמתין עד הבדיקה?

בנוסף, כדי לדעת להבא: האם כדאי במין אוראלי להשתמש בקונדום? האם יש קונדומים מיוחדים למין אוראלי, או שמדובר באותם קונדומים למין רגיל?

תודה מראש!
    עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא רופא אבל..

אמיר
    12/02/2012

הסיכון הוא לצד המוצץ בלבד!!!
    תהיה רגוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אשמח גם לתשובה מהרופאים

עומר
    13/02/2012

קודם כל - תודה רבה!
    שנית - אשמח גם לתשובה מהרופאים, כדי לדעת יותר בוודאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אשמח גם לתשובה מהרופאים - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    13/02/2012

קיים סיכון לצד המקבל, דרך מגע זרע עם רירית הפה

לא ידוע לי על קונדומים מיוחדים למין אוראלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה...

עומר
    23/02/2012

קודם כל - תודה רבה על התשובה!
    שנית - אם ככה, שאלה: מה שנהוג לעשות הוא לשים קונדום רגיל? וככה הצד שמבצע (לא המקבל) בעצם טועם טעם של גומי כל הזמן? עד כמה זה נהוג ועד כמה זה מומלץ, לעומת יחסי מין אוראליים לא מוגנים?

שוב תודה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה... - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    26/02/2012

לגבי הטעם - אין לי השגות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו