בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    אני
    13/02/2012

שלום אני בהריון והיום עשיתי בדיקת דם לשלילת מומי הריון, הבדיקה התבצעה בחיצונית כאשר המקום היה ממש לא סטרילי, הבחור שלקח ממני את הדם כלל לא חבש כפפות ואף הגומי שעימו הוא ליפף לי את היד היה מלוכלך עם מעט דם יבש , יתרה מכך על השולחן היכן שהייתה מונחת המבחנה שלי הייו טיפות דם (נראה טרי)(טיפות דם שלא היו שלי),המזרק שלי לא נגע ישירות בדם אך המבחנה כן. וסביר להניח שגם הרופא נגע בידו בדם (למרות שלא התלכלכתי מהדם) האם ישנו חשש להידבקות באיידס עקב הגורמים שציינתי ? או עם בטעות בידו של הרופא אכן היה מעט דם מהשולחן וכאשר הוא הזריק את המחט יהיה מגע בין הדם על ידו לוריד שלי?(ה"מעבדה " ממש לא היתה נראית סטרילית היתה מלוכללת וכלל לא נראה שישנו פיקוח,מדובר בשולחה חיצונית שלוקחת את הדגימות ומעבירה אותם למרכז הארץ )מעבדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

ד''ר דוד ששה
    13/02/2012

אני יכול להרגיע אותך שאין חשש להדבקה בסיטואוציה שתארת. אבל ללא ספק נבדקת במקום שאינו מקפיד על כללים בסיסיים של בטיחות והגיינה וכדאי אולי להתלונן בפני הנהלת המעבדה כדי לחסוך את החוויה המפוקפקת מנבדקים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    14/02/2012

תודה רבה על התגובה המהירה אכן הרגעת אותי, ואכן פניתי למשרד הבריאות ,תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו