מה סיכויי ההידבקות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה סיכויי ההידבקות?
    פוחד
    14/02/2012

שלום רב דוקטור
    לפני מספר ימים עשיתי טעות חמורה ואני מקווה שלא אשלם עליה ביוקר
    אספר בקצרה:
    אני נשוי ולפני יומיים עשיתי טעות ונפגשתי במקרה עם אקסית מהעבר הרחוק שלי, ואיכשהו העינינים התגלגלו והתגפפנו באוטו שלי ודחפתי לה מעט אצבעות לאיבר המין ואז היא התחילה לעשות לי מין אוראלי,לאחר כמה שניות התעשתתי וביקשתי ממנה להפסיק כי כל העינין הזה זה טעות ובכך כל הסיפור נגמר
    אני כעת רגשות אשם על מה שעשיתי ובנוסף יש לי חרדות שאולי חשפתי את עצמי למחלות מין כתוצאה מהחדרת האצבעות (לא היה לי חתכים באצבעות) והמין האוראלי הקצר מאוד (משהו כמו 10 שניות) שקיבלתי היות ואינני יודע את הסטטוס הרפואי שלה ולפי מה שהבנתי ממנה היא לא תמיד מקפידה על אמצעי מניעה עם הפרטנרים שלה,
    ואני מפחד להדביק את אשתי (איתה אני מקיים מין ללא קונדום)
    לאיזה מחלות אני חשוף אם בכלל כתוצאה ממקרה זה?
    מה סיכויי ההידבקות?
    איזה בדיקות עלי לבצע ומתי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה סיכויי ההידבקות?

הוספת תגובה

• מה סיכויי ההידבקות? - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    14/02/2012

בנסיבות הארוע שאתה מתאר אין אפשרות להדבק באיזה מחלת מין שהיא. הבעייה העיקרית שלך עכשיו היא נפשית ובעיקר רגשות האשם שלך כלפי אשתך שמביאים אותך לחרדות הללו שאתה מתארץ לכן אני מאוד ממליץ שתלך לקבל גם טיפול נפשי -קרוב לודאי קצר , כדי לשחרר אותך מן החרדות הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הרגעת אותי יש לי עוד שאלה קטנה

פוחד
    16/02/2012

תודה דוקטור
    הרגעת אותי מעט
    ברשותך יש לי עוד שאלה קטנה שמציקה לי
    פשוט קראתי באינטרנט שמקבלת מין אוראלי ניתן להידבק בהרפס וכמו כן יש סיכוי מאוד נמוך להידבק באיידס במידה ויש דם בפה של המוצצת
    אני בטוח לא נמצא בסיכון להרפס או איידס?
    למה? בגלל שהמין האוראלי היה ממש קצר?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רופא אבל..

גל
    16/02/2012

בקבלת מין אוראלי,אפילו אם ה"מוצצת" כלשונך יש לה איידס. הסיכוי שתידבק לדעתי אפסי. הסיכון הוא לה בלבד (וגם לה אז הסיכון הוא ממש ממש קטן), כי הנגיף נמצא בזרע. ואפילו אם היא דיממה , צריך פציעה של שני הצדדים וכמות רבה של דם.
    אז תרגע אחי, לא ניתחת אותה.
    מקווה שעזרתי.. (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עלי מקפיץ

פוחד
    16/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הרגעת אותי יש לי עוד שאלה קטנה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/02/2012

אין סכנה להדבקה ב HIV
    אפשר מאידך להידבק בהרפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אבל אני מבקש הבהרה

פוחד
    20/02/2012

תודה על ההרגעה
    אבל תוכלו בבקשה להסביר לי משהו:
    פשוט קראתי באינטרנט וגם פה בפורום שמקבלת מין אוראלי ניתן להידבק בסיכוי מאוד נמוך באיידס במידה ויש דם או פצע בפה של המוצצת
    למה לדעתכם אני לא נמצא כלל בסיכון לאיידס? בגלל שהמין האוראלי היה ממש קצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

פוחד
    21/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו