מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר ? דוקטור לורבר מרגליתמיכה17/02/2012
האם התקררות ושיעול שמלווה בליחה ירוקה (במיוחד בבוקר, אחרי השינה )
יכול להביא לתוצאות בדיקות דם של הכדוריות הלבנות מחוץ לתחום של המסגרת.
כלומר יציאה מהנורמה ולהעלות את התוצאה ... למשל של ה WBC ושל NEUT .אולי יש לי דלקת . כי כשאני משתעל כואב לי בחזה .
יש קשר לבדיקות מחוץ לנורמה ( יותר גבוה ) אחרי 8 ,9 ימים מאירוע מיני ?
או זה קשור יותר להתקררות ושיעול עם ליחה ירוקה בבוקר + כאב בחזה בזמן שיעול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר ? דוקטור לורבר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/02/2012נשמע כמו זיהום ריאתי ויראלי או חיידקי
גש לרופא שכ
אין לזה שום קשר להדבקה ב hiv* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה ? דוקטור לורבר
אבישי18/02/2012מה הכוונה לרופא שכ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה ? דוקטור לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/02/2012טעות בהקלדה - רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך , דוקטור לורבר מרגלית
אבישי21/02/2012רופא המשפחה בדק אותי ואמר שיש לי ברונכיט . נתן לי כדורים ( זינט )
האם הליחה הירוקה שיוצאת לי בבוקר ( בעיקר שאני קם מהשינה )
יכולה להשפיע על הכדוריות הלבנות ? ( בבדיקת דם חרגו לי למעלה ה WBC
וה NEUT וה LYP חרג למטה.
הרופא משפחה לא התרגש מזה .
התוצאות יכולות להתאים לברונכיט ?
או יותר נכון לקשר את זה לאיידס ממקרה מינ 9 ימים לפני בדיקת הדם ?
ענית לי קודם שאין שום קשר בין הדברים ?
גם פרופסור בנטואיץ ענה שיש לי כנראה זיהום רגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
אבישי21/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין , דוקטור לורבר .
מיכה22/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין ...
מיכה23/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
מיכה26/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך , דוקטור לורבר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/02/2012מדובר בספירת דם אופיינית לזיהום מחיידק
קרוב לודאי קשור לברונכיטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)