מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכבוד פרופסור בנטואיץ הנכבד !!!אביב18/02/2012
אני טיפוס חרד. כל פעם שאני הייתי הולך ומקבל מסאז בדירה של בחורה
שלרוב גם כלל הרפייה ( לפעמים אוראלי מצידה של הבחורה אלי ) אבל בעיקר הרפיה בידיה של הבחורה. הייתי מסיים והולך לדרכי בהרגשה שלא עשיתי משהו מסוכן שקרוב להדבקה באיידס . ואז הייתי נכנס לפחדים שאולי הבחורה דקרה אותי במזרק בכוות תחילה להדביק אותי באיידס . ( כל פעם המחשבה חזרה אלי )
הייתי בקניון ברמת גן לפני שבועיים, במשך 20 דקות בערך נכנסתי לשתי חנויות . חזרתי למשרד והורדתי את הטרניניג החלק העליון מעלי . ואז פתאום ראיתי כמו סימן דקירה ביד שמאל ( מול המרפק ) בחלק הפנימי של היד . ישר שוב נכנסתי ללחץ שמישהו בקניון דקר אותי מבלי ששמתי לב ועשה לי בכוונה . למחרת נגשתי לתל השומר לספר את הסיפור ולבקש טיפול מונע . הרופא ששמע את הסיפור רשם שאין כל צורך בטיפול מונע ושאל אותי אם אני רוצה לדבר עם פסיכיאטר ? האם אתה פרופסור בנטואיץ הנכבד שמעת פעם על מקרה הדבקה שכזה פה אצלנו בארץ ? בתוך קניון ובכוונה . או שזה קשור לטיפול בחרדות שלי ..... מה גם שלא הרגשתי דקירה ומי בכלל עושה דבר כזה ? אולי אני בסרטים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממשיך לפרופסור בנטואיץ
אביב18/02/2012פשוט עשיתי בדיקת דם ( ספירת דם ) וה WBC וה NEUT קצת חרגו מהנורמה כלפי מעלה . וה LYP נמוך מהנורמה . יש לי כבר 3 ימים בבוקר שיעול עם ליחה ירוקה וקצת כואב בחזה שאני משתעל . הרופא משפחה אמר לי לא לדאוג והתוצאות קשורות כנראה לברונכית שיש לי . ליחה ירוקה מורה על איזשהו דלקת או חיידק וסביר שבדיקות הדם יהיו בהתאם ?
עברו 9 ימים בין החשש והחרדה שלי שמישהו דקר אותי לבין בדיקות הדם .נראה לי אני חרד בטירוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך
אביב18/02/2012דוקטור לורבר ענתה שאין שום קשר בין הדברים .
קשור כנראה למשהו וויראלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/02/2012דר לורבר צודקת והבעייה שלך בנוסף לאיזה זהום רגיל היא החרדה שלה אתה זקוק לעזרה נפשית בטיפול קרוב לודאי קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)