מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהדבקותאוהד18/02/2012
קיימתי מגע מיני לא מוגן ולאחר 3 חודשים הופיעו הסימפטומים הבאים: חום,פריחה קלה על הגב שמגרדים כאבי ראש וקצת קוצר נשימה הלכתי לבצע בדיקות דם ובבדיקות דם רגילות התגלה אחוז לוקציטים גבוהה מאוד יחסית לנוטרפילים ואחוז גבוה של לויקציטים אטפיים להודעה האם זה סימנים שמצביעים על הדבקות יש לציין שתוך שבוע הרגשתי טוב אבל לאחר שבועיים חלה התנפחות של בלוטות הלימפה בראש וסבלתי מכאבי ראש במשך שבועיים אני ממש חרד האם אלו סימנים שמצביעים בוודאות על הדבקות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/02/2012מה שאתה מתאר הם סימנים שיכולים להעיד על מחלה זהומית כלשהי ובשום אופן אינם מוכיחים או מצביעים על איידס. יחד עם זאת אני מאוד ממליץ לך ללכת להבדק שכן עבר כבר שמן מספיק מאותו ארוע "חשוד" ולכן הבדיקה קרוב לודאי תשלול כל אפשרות שנדבקת בHIV!! ואם תמשיך להיות בחרדה אז ראוי שתיגש לעזרה נפשית שתשחרר אותך מן הלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אוהד18/02/2012תודה רבה על התגובה המהירה! אני מאוד חושש ללכת להיבדק אבל אני מבין שמתישהו אני יצטרך לעשות את זה
אשמח לקבל המלצה על מקום שמספק תוצאות מהירות יותר מקופת החולים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)