מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה מכם לגבי חשש מהדבקותד19/02/2012
אני בחור בן 22 , נפגשתי עם בחור אחר ואוננו ביחד וזה לזה.
אני ממש מפחד שהרי לפני שהוא נגע באיבר המין שלי הוא נגע באיבר המין שלו שיצא ממנו נוזל הזרע המקדים, ואולי הנוזל הזה בא במגע עם האיבר שלי כך שיש סיכוי להדבקות?
הוא גם נגע באצבעו בפי הטבעת שלי (לא החדיר רק נגע) ואני ממש מפחד שעל האצבע היו כל מיני הפרשות מאיבר מינו....
אני ממש מפחד, זה אולי נשמע כמו בדיחה אבל אני בלחץ. לא הייתה חדירה, לא היו נשיקות רק אוננות הדדית ומגע באיברי המין האחד של השני ובפי הטבעת ובכ"ז אני חושש, האם חששי מוצדק ואם כן מה עליי לעשות שכן עברו רק כמה שעות ספורות מהמקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרו לי בבקשה, אני ממש מצוי בחרדה
ד20/02/2012גדולה ומתחרט על מה שעשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרו לי בבקשה, אני ממש מצוי בחרדה - תגובה
ד''ר דוד ששה20/02/2012אין סכנת הדבקה בדרך שתארת. אתה יכול להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין מתוח מאוד
ד20/02/2012למרות שקצת הוקל לי לקרוא את ההודעה שלך, אני מפחד שבזמן שהוא נגע בפי הטבעת שלי עם אצבעו (וקצת החדיר את הציפורן) אולי הייתה על אצבעו הפרשות כלשהן של הנוזל זרע המקדים ויש בזה כדי להדבק?
אין לך מושג כמה אני מתחרט ומתבייש על מה שעשיתי, כל החרדה הזאת ממש משבשת את תפקודי התקין. אני ממש במצב רע בגלל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה אני ממש חרד
ד21/02/2012אם אפשר חוות דעת נוספת כדי שלא יעבור חלון ההזדמנויותמשל ה72 שעות שאפשר לטפל, אוף מה עשיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)