בדיקת HIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת HIV
    יאיר
    23/02/2012

שלום ד"ר
    אני עשיתי בדיקת HIV בבית חולים שלא עושים את הבדיקה באופן פורמאלי ( את הבדיקה עשיתי אחרי חודשיים ושבוע ) מכיוון שחבר שלי עובד במעבדת בית החולים, בבדיקה יצאה תשובה ממוחשבת ורשום שמה ANTI HIV :0.23, החבר שלי אומר שהבדיקה עומדת בתקופת החלון שעברתי וטווח הנורמה 0 ל 0.8 וטווח אי הוודאות 0.8-1.2 , השאלה שלי איזה בדיקה יכולה להיות הבדיקה הזאת יש לציין שלפי מה שכתוב בדווח משרד הבריאות הבית חולים שבו הוא עובד יכול לעשות את הבדיקה הרגילה.??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת HIV

הוספת תגובה

• בדיקת HIV - תגובה

ד''ר דוד ששה
    26/02/2012

בדיקה לאחר חודשיים ושבוע מחשיפה אינה נופלת בתקופת החלון. לגבי הבדיקה הספציפית שביצעת - כדאי לברר עם המרפאה או המעבדה בה נעשתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת

יאיר
    27/02/2012

יש לי שתי שאלות
    1) מה זאת אומרת אינה נופלת בתקופת החלון
    2) בדקתי עם החבר שלי שעשה לי את הבדיקה הוא אמר לי שהבדיקה אמינה וזאת אומרת שאני שלילי .....החששות שלי הם יכול להיות שלא הייתה כמות נוגדנים מספקת במיוחד והוא עשה את הבדיקה תוך חצי שעה ????

נא לעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו