מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוק לסוגיו, צוות הרופאיםאמנון27/02/2012
גם לי יש רוק שמנוני ודביק ויש לו גם טעם לוואי.
שאני מושך רוק או ליחה דרך הפה כלפי מעלה יוצא לי ברוק טעם חלקו מר חלקו מלוח ויש גם כמו טעם של מוגלה....
יש לו לפעמים צבע לבן או בצורת קצף . כל זה התחיל לי , אחרי שבוע בערך ממגע מיני וכבר נמשך שבועיים בערך...
דוקטור לורבר מרגלית משיבה לשואלים באתר, ששאלו על רוק וליחה על סוגיו וטעמיו
שאין כל קשר לחלוטין לאיידס !!!! ? אין קשר בין שינויים ברוק לאיידס = דוקטור לורבר.
האם כך הדבר וצריך לפנות אולי לרופא משפחה שיבדוק את פשר הסוגיה ברוק ( טעם לוואי של מוגלה, עם טעם מלוח וגם טעם מר , רוק דביק ושמנוני ) ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוק לסוגיו, צוות הרופאים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/02/2012דר לורבר צודקת לחלוטין באומרה שאין בין זה לבין איידס שום קשר !! אכן רצוי שתפנה לרופא המשפחה לברר את תלונותיך אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)