שאלה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה
    איש
    28/02/2012

שלום ד"ר,

מה שלומך?

תראה, שאלה במקצת שונה ואחרי שקראתי על דרכי ההדבקה, אני עדיין טרוד ועסוק בשאלה בעקבות מקרה מוזר שקרה לי לפני חודשים מספר. המקרה כזה, בשל תחושה לא טובה, נאלצתי לבקר בבית חולים, בחדר מיון, בשעת לילה מאוחרת. כידוע, מקום לא סימפטי במיוחד. בקושי היו אנשים. מה שכן, משך את תשומת לבי, התנהגות משונה של בחור, שלא נח לרגע, כל הזמן בחן את הסביבה. לפני עזיבתי את בית החולים, עליתי בחדר המדרגות, כשלפתע, הגיח מאחור הבחור המוזר בריצה, טיפס במדרגות ונעלם. אני חושש שמא, עשה לי משהו, כגון דקירה במכוון באמצעות מזרק נגוע. השאלה נובעת, משום שאחרי כמה ימים, הרגשתי כאבים מוזרים באיזור הישבן ואף הופיעו מעין פצעים/חצ'קונים ולצערי, אני גם מקורר ומצונן, האם עליי לחשוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה

הוספת תגובה

• שאלה מטרידה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    28/02/2012

אין לי תשובה לשאלתך מכיון שלא ברור אם בכלל היתה דקירה.....
    אם אתה מודאג למה שלא תיגש ותיבדק??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

איצ'קו
    29/02/2012

אני מאד מודאג וחושש.
    לא הרגשתי דקירה, אך הסיטואציה מאד מפחידה אותי.
    מה גם שהופיע לי פצע באיזור הישבן וגם אני מקורר.
    מדובר על אירוע שקרה לפני חודשיים...אני מאד טרוד.
    האם זו דרך להדבקה, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/03/2012

לך תיבדק - כך תדע את מצבך ותסיר את רמת החרדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו