חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש
    מיו
    02/03/2012

בילתי במועדון אצלנו הנחתי את הג'קט על הדלפק והלכתי לשירותי כשחזרתי להפתעתי גילתי שהג'קט נעלם כהרמתי אותו מהריצפה נדקרה האצבע שלי ממשהו וירד לי טיפת דם כשלחצתי עליה והג'קט היה מכוסה זכוכיות בבקשה אני לחוצה ומפחדת מאד חוששת מהדבקה אולי זו היתה מחט זרוקה אולי אני לא יודעת כשחזרתי לבדוק את המקום לצערי הם ניקו כבר וגם אם היה שם מזרק לא היו מספרים .... מה אני עושה אני אישה נשואה עם ילדים קטנים יצאתי לחגוג יום הולדת האם יתכן שיכול להיות ונדבקתי אני לא יודעת מה היה שם בריצפה חוץ מהעובדה שהג'קט היה מלא ברסיסים ואם היה מזרק זרוק על הריצפה או משהו ? מה עושים לחוצה מאד מפוחדת מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש

הוספת תגובה

• חשש - תגובה

ד''ר דוד ששה
    02/03/2012

אין חשש להדבקה. מחטים מלאות דם נגוע באיידס המפוזרות במקומות הומי אדם אינן אלה אגדה אורבנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיו
    02/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    02/03/2012

אין כל חשש ו/או סיכוי להדבק באיידס בנסיבות שתארת!! אז אם תמשיכי לדאוג תדעי שזאת רק חרדה שאינה מבוססת בעובדות ואז כדאי שתפני לעזרה נפשית בדרך כללת קצרה בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו