מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שלא הבנתישאלה02/03/2012
שלום
יש לי שאלה ששאלתי אבל לא הבנתי את התשובה..
קורה לא פעם שיוצא שאני מגרד בתוך האף בלי לרחוץ ידיים אחרי שאני נוגע במקומות ציבוריים כשאני לא יודע מי נגע בהם ובמה הם נגעו לפני...
בהנחה שהם נגעו לפני בנוזל מדבק כלשהוא ולאחר מכן לדוגמא בידית של חנות ואז אני נוגע באותה הידית ומגרד בתוך האף האם יש סיכון במצב כזה?
בוועד אמרו לי שאי אפשר מכיוון שרירית האף ממוקמת עמוק מאוד בתוך האף כך שלא ניתן להגיע לשם עם האצבע וגם כי מעורב אוויר....אודה אם תוכלו להסביר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא הבנתי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`02/03/2012העברת הנגיף בכמות מספקת להדבקה ולמקום שאתה מתאר-רירית האף -אינה מתאפשרת בנסיבות ובתנאים של מה שאתה מתאר. לא תוארו מקרים של הדבקה דרך רירית האף ואם בכלל כמות הנגיף שיכול להדביק כתוצאה שאולי האצבע שלך נגעה במקום שהיה דם נגוע היא כל כך קטנה שלהערכתי אין כל סיכוי להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
שאלה02/03/2012אז זה נכון כשבוועד למלחמה באיידס אמרו לי שאי אפשר להגיע לריריות האך עם האצבע? שזה נמצא עמוק בפנים?
האם לדעתך ניתן להניח לזה?סתם חרדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לחוץ ומודאג בבקשה תענו לי
שאלה03/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה?
שאלה05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)