שאלה שלא הבנתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא הבנתי
    שאלה
    02/03/2012

שלום

יש לי שאלה ששאלתי אבל לא הבנתי את התשובה..
    קורה לא פעם שיוצא שאני מגרד בתוך האף בלי לרחוץ ידיים אחרי שאני נוגע במקומות ציבוריים כשאני לא יודע מי נגע בהם ובמה הם נגעו לפני...
    בהנחה שהם נגעו לפני בנוזל מדבק כלשהוא ולאחר מכן לדוגמא בידית של חנות ואז אני נוגע באותה הידית ומגרד בתוך האף האם יש סיכון במצב כזה?
    בוועד אמרו לי שאי אפשר מכיוון שרירית האף ממוקמת עמוק מאוד בתוך האף כך שלא ניתן להגיע לשם עם האצבע וגם כי מעורב אוויר....אודה אם תוכלו להסביר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא הבנתי

הוספת תגובה

• שאלה שלא הבנתי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    02/03/2012

העברת הנגיף בכמות מספקת להדבקה ולמקום שאתה מתאר-רירית האף -אינה מתאפשרת בנסיבות ובתנאים של מה שאתה מתאר. לא תוארו מקרים של הדבקה דרך רירית האף ואם בכלל כמות הנגיף שיכול להדביק כתוצאה שאולי האצבע שלך נגעה במקום שהיה דם נגוע היא כל כך קטנה שלהערכתי אין כל סיכוי להדבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

שאלה
    02/03/2012

אז זה נכון כשבוועד למלחמה באיידס אמרו לי שאי אפשר להגיע לריריות האך עם האצבע? שזה נמצא עמוק בפנים?

האם לדעתך ניתן להניח לזה?סתם חרדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לחוץ ומודאג בבקשה תענו לי

שאלה
    03/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

שאלה
    05/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו