חושש מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מאוד
    אדם
    04/03/2012

שלום ד"ר!
    עשיתי לפני כמעט שבועיים בדיקת HIV בקופ"ח כללית והיא נשלחה לבית חולים קפלן עדיין לא קיבלתי תשובה וזה מיותר לציין שאני משגע את הרופאה שלי כל יום מה עם התוצאות (אנחנו ביחסים טובים)..והיא אמרה לי שתוצאות הבדיקות נשלחות בדואר אבל..אם זה היה חיובי או לא תקין היא הייתה מקבלת כבר טלפון והיו מיידעים אותה..מה גם שקראתי שזה הנוהל שצריך להודיע בטלפון לרופא השולח לרשום מועד שיחה וכו'...
    שאלתי היא-האם זה נכון ורוב הסיכויים שהיו מיידעים אותה,ואומרים לה כבר?? יש משוו בדבריה???..(התקשרתי גם למכון נווה אור והפקידה אמרה שאם הרופאה הייתה שולחת דחוף אז היא כבר הייתה מקבלת את התשובה והיא נשלחה לרופא המטפל).
    יש לי מה לדאוג????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש מאוד

הוספת תגובה

• חושש מאוד-פרט נוסף

אדם
    04/03/2012

היא כבר ב21.2 נשלחה לקפלן!!!..ובדקו אותה אני מתאר לעצמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושש מאוד - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    05/03/2012

אין לך כל סיבה לדאגה. חבל שלא מוסרים לך תשובה שבועיים לאחר לקיחת הדגימה שכן אכן היית צריך לקבל תשובה כבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה פרופסור אבל..

אדם
    05/03/2012

קודם כל זאת חוסר אחריות ורגישות לבדיקה כל כך משמעותית..אבל אתה יכול להרגיע אותי שאם זה היה חיובי היו מתקשרים אליי ממזמן (או לפחות מודיעים לרופאה שלי)???..זה גם הגיוני כי אם חס וחלילה התשובה חיובית בשבועיים הללו אפשר להדביק וכו' 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה פרופסור אבל.. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    05/03/2012

אני מניחה שאם התשובה היתה חיובית היו מתקשרים לרופאה
    תשובות שליליות שולחים בדואר, אבל גם זה משך זמן ארוך , במיוחד כשמחכים לתשובה כל כך חשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו