הייתי אצל זונה והכל היה עם קונדומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי אצל זונה והכל היה עם קונדומים
    אנונימי
    10/03/2012

הייתי אצל זונה בתחילת השבוע הנוראי הזה
    נכנסתי אליה והיא יחסית מבוגרת אמרה 35 היתברר 46
    בכל מקרה אני בן 20 היא מצצה לי עם קונדומים שלה(לטענתה קנתה לפני שבועיים)לא מכיר היא אומרת שיש לה ספק...בכל זאת קונדום זה קונדום
    היא מצצה לי עם קונדום והוא היה נראה תקין
    הייתה חדירה עם הקונדום הזה נלחצתי טיפה הפסקנו החליפה לי קונדום חיצונית לאחד חדש ומצצה לי שוב והייתה חדירה נוספת הכל היתנהל דקות ספורות
    נלחצתי מאוד והפסקתי באמצע באמת שלא לאחר הרבה זמן
    יצאתי ממנה לחוץ ומבוהל יום למחרת דפקתי אצלה בדלת ואמרתי לה שאני לחוץ ומבוהל והיא הייתה מוכנה לבוא איתי לבדיקה כדי להרגיע אותי
    היא נבדקה 4 חודשים לפני והכל היה אצלה תקין והיא הראתה לי דף שהוצאנו במקום במרפאה היא נבדקה שוב ועכשיו אני מחכה לתוצאות אבל אני יודע שבחודש הקרוב אני לא אהיה שקט עד שאני ידע שהכל איתי בסדר...
    הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים מה יכול להיות הכאבי בטן והלחץ והליחה המוזרים והחולשה זה רק מלחץ אני לא יודע מה עובר עליי ואני ממש חרד זה כמה ימים
    כל תגובה ומענה הרבה תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייתי אצל זונה והכל היה עם קונדומים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    11/03/2012

לפי המתואר על ידך אין כל סיכוי להדבקה!! להערכתי אתה זקוק לטיפול נפשי שיעזור לך להתגבר על המשבר הנוכחי וחשוב שתפנה לקבלוץ כמו כן מאחר שהמגע עם הזונה כל כך מלחיץ אותך, ראוי שלא תלך לזונות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו