שאלה לדוקטור לורבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור לורבר
    אמיר
    11/03/2012

לא מזמן היה לי אירוע מיני בסיכון ועשיתי בדיקת קומבו אצל דוקטור סרר גרדשטיין בתל אביב.את הבדיקה עשיתי לאחר שלושה שבועות בדיוק.דהיינו 21 יום לאחר האירוע. יצא שלילי. הייתי רגוע כי גם אתם בפורום טענתם ועניתם שהקומבו אחרי 21 יום אמין לחלוטין ואין צורך בבדיקות נוספות. עכשיו נכנסתי לאתר, ואני רואה המלצות לחזור על הקומבו אחרי 7 שבועות במידה ויצא שלילי.
    במידה וכבר חזרתי מאז הקומבו אצל ד"ר גרדשטיין ( אחרי 21 יום )לשגרת חיים נורמלית ורגועה ,מה אני אמור להבין עכשיו.. שהקומבו לא בטוח אחרי 21 יום ?
    הרי אתם עניתם פה באתר.... יש משהו חדש שפספסתי בקשר לקומבו ?
    היו מקרים ד"ר לורבר מנסיונך הרפואי שקומבו השתנה לאחר 7 שבועות לחיובי
    בעוד שב 21 יום היה שלילי ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדוקטור לורבר

הוספת תגובה

• מבקש גם התייחסות, תודה ד"ר לורבר

נתן
    13/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדוקטור לורבר - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/03/2012

לא היו מקרים, לשאלתך, אך היצרן ממליץ לחזור על הבדיקה 7 שבועות לאחר הארוע, במידה והבדיקה לאחר 21 יום יצאה שלילית, להחלטתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו