שלום ד"ר לורבר, שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר לורבר, שאלה
    ראובן
    11/03/2012

לפי התשובות שלך פה למישהו ששאל או פסק לגבי הקומבו, שאת עונה שעקרונית אין צורך לחזור על בדיקת קומבו שלילי אחרי 21 יום, ולא היה מקרה שקומבו היה חיובי אחרי 7 שבועות בעוד שב 21 יום היה שלילי. אני גם יודע ומכיר כמו השואל הקודם את דוקטור דניאל אלבירט מבי"ח קפלן שענה יותר מפעם אחת שהקומבו אמין לחלוטין אחרי 21 יום. הוא גם ענה לי בזמנו תשובה כזאת אל המייל שלי( התכתבתי איתו למייל שלו ).שלום אז אם עשיתי קומבו אחד אחרי 17 יום ויצא שלילי ועוד קומבו נוסף אחרי 21 יום, גם יצא שלילי ( 2 בדיקות לאותו מקרה ) יש מצב שאפשר להירגע בנתיים?
    אני יעשה גם את הבדיקה אחרי 7 שבועות אבל אני מניח שאפשר להוריד קצת את מפלס הלחץ לאור תשובותייך הקודמות ( לגבי הקומבו ) ותשובות של ד"ר אלבירט מקפלן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר לורבר, שאלה

הוספת תגובה

• מקפיץ

גילי
    13/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מצפה לתשובה

גילי
    14/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר לורבר, שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/03/2012

אין כל סיבה ללחץ
    כבר עניתי מיליון פעמים בעבר כי לא ידוע על מקרה שכזה, אבל.... לשיקולך אם לחזור או לא על הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו