מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמודאג13/03/2012
קרה לי מקרה מוזר אבל בבקשה להתייחס אלי ברצינות.
לפני כשלושה שבועות הייתי בחו"ל במועדון ליווי/חשפנות וקיבלתי מין אוראלי בלבד ללא קונדום, באמצע הרגשתי כאב וביקשתי ממנה להפסיק - לא גמרתי.
לאחר כרבע שעה קיבלתי מין אוראלי מבחורה נוספת, שוב ללא קונדום אבל הפעם עם גמירה בחוץ (לא בפה).
כאשר חזרתי למלון ראיתי מספר שריטות על איבר המין שלי - לדעתי מהמין האוראלי מהבחורה הראשונה.
1. האם קיים סיכוי להידבקות באיידס (דרך מין אוראלי או השריטות)
2. האם עליי להיבדק ומתי רצוי
בבקשה עיזרו לי אני לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/03/2012סיכויי ההדבקה על פי התיאור שלך אפסיים, גם אם היו שריטות
להיבדק תמיד מומלץ 3 שבועות אחרי, אם כי אין מקום להילחץ עקב הסיכוי הנמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה משלימה
מודאג18/03/2012לא יכול להיות מצב שבו כתוצאה מהשריטות מהשיניים שלה ודימום כלשהוא בפה שלה
(לא שראיתי כזה) , תתרחש הדבקה באיידס.
אני כיום ארבע שבועות אחרי , האם זה זמן טוב להיבדק או שאני צריך להמתין שבעה שבועות.
תעזרו לי אני כבר לא מתפקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה משלימה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/03/2012רצוי שתחכה עוד 3 שבועות ותיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
לחוץ18/03/2012עכשיו אני מבולבל, מקודם אמרת לי להיבדק אחרי שלושה שבועות ועכשיו אחרי שבעה.
האם ההשערה החדשה שלי משנה את הסיכוי או שיש סיבה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופא אבל..
אמיר18/03/2012תרגע גם לי היה את אותו מקרה
כאשר אתה זה שמקבל מין אוראלי - לך אין סיכוי להידבק, (אולי בהרפס). הסיכוי שלך הוא אפסי גם ללא קונדום!!
זה גם התשובות של כל הרופאים.
חשוב שתשים קונדום כאשר אתה מקיים מגע מיני מלא (חדירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדיף תשובה מהרופאים
מודאג19/03/2012אני מבולבל, בהתחלה רשמת להיבדק אחרי שלושה שבועות, אבל אני ארבע שבועות אחרי - האם להיבדק עכשיו עוד שבוע או אחרי שבעה שבועות.
אני יודע שהמקובל זה שבע שבועות אבל אני ממש בלחץ.
יש טעם בבדיקה אחרי ארבעה או חמישה שבועות או שישנו חלון זמן שהוא בין שבועיים לשלושה.
בבקשה תעשו לי סדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדיף תשובה מהרופאים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012בדיקת הקומבו אחרי שלושה-ארבעה שבועות עשוייה להראות הדבקה על סמך גילוי הנגיף בדם. אולם על מנת לשלול לחלוטין הדבקה בנגיף יש לבצע בדיקת קומבו אחרי שבעה שבועות אשר בודקת נוכחות נוגדנים לנגיף. הנחת העבודה היא שאם לא מופיעים נוגדנים לנגיף אחרי שבעה שבועות סימן שהבן אדם לא נושא נגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)