מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שאלותסנד14/03/2012
1- הסתפרתי ראשון ממספרה שהייתה סגורה אחרי יום חופש ,הספר החליף את סכין הגילוח נכנסו קליינטים שלחץ את ידיהם חזק והמשיך עם הסכין ושרט אותי שריטה קטנה עם קצת דם האם אפשר לדבק ברגע שנגע בשריטה אחרי שלחץ את ידיהם?
2-אני מורה הגיעה אלי בת בגיל שבע עם כאב באוזן מעגילים הוצאת לה את העגילים
מהאוזן וראיתי שהיא קצת קצת מדממת הסתכלתי על האצבעות שלי היו גם עם קצת דם ואחת האצבעות הייתה עם שריטה ודם לא פז ממנו (קצת טרי) אפשר לדבק כך???
3-ישבתי על אסלה בשירותים(מכון ספורט) הרגשתי במשהו רטוב בתחת נכנסתי למקלחת והתקלחתי השאלה אם במידה ונגעתי בזרע או בדם אפשר לדבק(היה לי שריטות קטנות) ? יש אפשרות שהמים עזר לזרע ודם לכנס פנימה בתחת אפשר לדבק כך???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/03/2012עוד לא היו מקרים בעולם של הדבקה באף אחת מהצורות שאת מתארת
תורידי חרדה ותמשיכי לחיות את חייך
ככה לא נדבקים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)